Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Έπνιξε τη σύζυγό του- «Με έβρισε» ισχυρίστηκε

Τα παιδιά τους κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο

Μόλις πριν λίγες ημέρες 49χρονος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του με 23 μαχαιριές στην Πολίχνη. Εκείνη ήταν η 14η γυναικοκτονία για το 2021 στην Ελλάδα- κεντρικό δελτίο Star 01/12/21

Νέα γυναικοκτονία σοκάρει τη χώρα μας. Θύμα μια γυναίκα, 36 ετών, από τον Βλαχιώτη Λακωνίας που φέρεται να έπνιξε ο 40χρονος σύζυγός της μετά από καβγά. 

Ο γυναικοκτόνος τηλεφώνησε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και ομολόγησε την πράξη του. Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το ζευγάρι αλβανικής καταγωγής δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές. Ο 40χρονος ασχολούταν με αγροτικές εργασίες. Δράστης και θύμα είχαν δύο ανήλικα αγόρια, τα οποία βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο τη στιγμή του φόνου, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Παιδιά, σκότωσα τη γυναίκα μου»

Γυναικοκτονία Λακωνία: Τι είπε ο δράστης στους αστυνομικούς

Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως η γυναίκα του είχε εραστή και πως θα έπαιρνε τα παιδιά και θα έφευγε από το σπίτι. Το βράδυ της δολοφονίας, οι δυο τους είχαν πέσει να ξαπλώσουν, όταν διαπληκτίστηκαν κι εκείνη τον έβρισε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.

«Είναι δυνατόν αυτή να βρίσει εμένα;», φέρεται να είπε στην αστυνομία.

Αφότου έπνιξε τη γυναίκα του, ενώ τα παιδιά του βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο, έφυγε από το σπίτι. Πέρασαν κάποιες ώρες όταν τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε.

Γυναικοκτονίες: Η 15η στην Ελλάδα μέσα στο 2021

Αυτή είναι η 15η γυναικοκτονία στην Ελλάδα μέσα στο 2021. Η προηγούμενη είχε προκαλέσει ξανά τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης, στις 28 Νοεμβρίου του 2021. Δράστης ήταν ένας 49χρονος, ο οποίος δολοφόνησε τη 48χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Ο γιος του ζευγαριού υποστήριξε ότι ο πατέρας του πάσχει από χρόνια ψυχιατρική ασθένεια. Ομόφωνα οι ανακριτικές αρχές ωστόσο, αποφάσισαν την προφυλάκισή του την 1η Δεκεμβρίου 2021, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. 

Γυναικοκτονία Λακωνία: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σε ανακοίνωση για την ανθρωποκτονία στη Λακωνία με δράστη έναν 40χρονο προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top