ΗΣΑΠ: Συγκλονίζει η αδερφή του 41χρονου - «Είχε χτυπήματα σε όλο το κορμί»

«Είχε αφιερώσει τη ζωή του όλη στη δουλειά»

Όσα είπε η αδερφή του 41χρονου εργαζόμενου που βρήκε τραγικό θάνατο στον ΗΣΑΠ - Πηγή/βίντεο: Alpha

Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια της αδερφής του 41χρονου εργαζόμενου που βρήκε τραγικό θάνατο εν ώρα εργασίας στον σταθμό του Αγίου Νικολάου του ΗΣΑΠ

ΗΣΑΠ: Αυτός είναι ο 41χρονος που σκοτώθηκε στο δυστύχημα

«Ήταν ο καλύτερος εργοδηγός. Με τρεις εύφημες μνείες στην πλάτη του, ο αδερφός μου έγινε εργοδηγός κατ’ επιλογήν παρ’ όλο που δεν είχε τα χρόνια. Πάνω στην πλάτη του στηριζόταν πάρα πολύ δουλειά στη γραμμή», είπε συγκλονισμένη η αδερφή του μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T Live, υπογραμμίζοντας ότι ο αδερφός της ήταν τυπικότατος στη δουλειά του και πάντα προσεκτικός, καθώς γνώριζε τους κινδύνους που έκρυβε.

δυστύχημα ΗΣΑΠ

Ο άτυχος 41χρονος εργαζόμενος στον ΗΣΑΠ που βρήκε τραγικό θάνατο. 

Δυστύχημα ΗΣΑΠ: «Είχε χτυπήματα σε όλο του το σώμα»

Το εργατικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ έγινε τα ξημερώματα όταν μηχάνημα λείανσης των γραμμών αντιμετώπισε πρόβλημα στα φρένα του, με αποτέλεσμα την σύγκρουσή του με άλλο συρμό.

Οι εργαζόμενοι που ήταν μέσα, πήραν εντολή να πηδήξουν έξω από το μηχάνημα λείανσης πριν αυτό συγκρουστεί με τον άλλο συρμό. Όλοι σώθηκαν εκτός από τον άτυχο Πέτρο Γιάμαλη. Άλλοι τρεις εργαζόμενοι τραυματίστηκαν.

ΗΣΑΠ

δυστύχημα ΗΣΑΠ

«Ο γιατρός μου είπε ότι είχε χτυπήματα σε όλο του το κορμί, δεν ξέρουμε την αιτία θανάτου. Τον προσκομίσανε πεθαμένο, του κάνανε 30 λεπτά ανάνηψη αλλά δυστυχώς δεν επανήλθε και θα προχωρήσουμε σε νεκροψία για να δούμε ποιος ήταν ο λόγος του θανάτου», σημείωσε η αδερφή του θύματος.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ, Σπύρος Ρεβύθης, στον Ανέστη Συμεωνίδη και το star.gr, ο 41χρονος χτύπησε στο κεφάλι και τη σπονδυλική στήλη και κατέληξε, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν ένας ακόμα εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ κι ο αλλοδαπός οδηγός του λειαντικού συρμού, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Ρεβύθη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top