Θεσσαλονίκη: 93χρονος έσωσε τη ζωή της μικρής που έπεσε από το μπαλκόνι

Πώς σώθηκε το κοριτσάκι που έπεσε από τον τέταρτο όροφο στο Κορδελιό

Στα πόδια ενός παππού 93 ετών κατέληξε το 4χρονο κοριτσάκι από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης, το οποίο έπεσε χθες από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας του. 

Θεσσαλονίκη: Κοριτσάκι 4 ετών έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας

Ο ηλικιωμένος περιέγραψε αποκλειστικά στη Ραλλιώ Λεπίδου τη στιγμή της πτώσης και τη σωτήρια επέμβαση του γιατρού που βρισκόταν δίπλα του: «Πώς δεν έπεσε στο κράσπεδο να σκοτωθεί… Σαν κουκλίτσα ήταν» δηλώνει ο 93χρονος. 

Ο ηλικιωμένος και ο γιατρός που τυχαία ήταν δίπλα του έγιναν ασπίδα προστασίας για την 4χρονη μικρούλα που έπεσε από το μπαλκόνι στην προσπάθεια  να πιάσει την ομπρελίτσα της που της ξέφυγε από τα χέρια. 

Ο πατέρας της 4χρονης μιλώντας στο Star δηλώνει πως έγινε ένα θαύμα και σώθηκε το παιδί του. 

Το κοριτσάκι έπεσε από τον 4ο όροφο, αλλά την απότομη πτώση του σταμάτησαν τα σύρματα μιας μπουγάδας και η τέντα του δεύτερου ορόφου.
Το σωματάκι του ακούμπησε  στα κλαδιά ενός δέντρου και μετά κατέληξε στο δρόμο  μπροστά στα πόδια του παππού. 

Η μαμά του κοριτσιού έχει άλλα τέσσερα παιδιά και είχε φύγει για λίγο από το σπίτι προκειμένου να πάρει το άλλο της παιδί από το νηπιαγωγείο. 

Το 4χρονο κοριτσάκι που συνεχίζει να νοσηλεύεται στην παιδί χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου φέρει μώλωπες και πολλαπλά θλαστικά τραύματα σε όλο του το σώμα. Ευτυχώς, οι γιατροί θεωρούν πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top