Μενίδι: «Ήθελαν να με σκοτώσουν»

Τι είπε η γυναίκα που την έσυραν ληστές πάνω σε καπό αυτοκινήτου

Για τα όσα τρομακτικά έζησε στο Μενίδι την Παρασκευή, όταν ληστές την έσυραν για 400 μέτρα, ενώ εκείνη ήταν κρεμασμένη από το καπό του αυτοκινήτου τους, περιέγραψε η γυναίκα που έπεσε θύμα τους.

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα, εκείνη κινούταν με το αυτοκίνητό της στη λεωφόρο Καραμανλή τις Αχαρνές. Ξαφνικά ένα πολυτελές αυτοκίνητο εμβόλισε το δικό της. Αρχικά νόμισε πως ήταν ένα τυχαίο γεγονός, όμως στη συνέχεια ένας γεροδεμένος άνδρας την άρπαξε από το χέρι και την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο για να της πάρει την τσάντα. 

Μενίδι: Γυναίκα κρεμάστηκε από καπό αυτοκινήτου ληστών- Βίντεο ντοκουμέντο

«Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Είπα "φτάνει, δε θα υποκύψω, θα αντισταθώ κι όπου βγει". Δεν σκέφτηκα ούτε συνέπειες, ούτε τίποτα. Μπορεί να μην ξανάβλεπα το φως της μέρας, αλλά δεν το σκέφτηκα αυτό εκείνη την ώρα. Με έσυραν περίπου 400 μέτρα», είπε η γυναίκα. 

Τόνισε μάλιστα πως πρόκειται για επαγγελματίες, καθώς έδειξαν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που έκαναν κάτι τέτοιο, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία της ότι η αστυνομία θα καταφέρει να τους εντοπίσει. 

Μενίδι: «Ήταν δολοφονική επίθεση», λένε οι γονείς της κοπέλας 

Για δολοφονική επίθεση κάνει λόγο η μητέρα της κοπέλας, η οποία μίλησε στο κεντρικό ελτίο ειδήσεων του Star, ζητώντας, όμως, να μη φανεί το πρόσωπό της. Φοβάται, όπως λέει, καθώς οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί. 

«Έχει γίνει δολοφονική επίθεση στο παιδί. Ήταν σε ισχυρό σοκ, έκλαιγε συνεχεια, δεν είχε καταλαβει τι είχε γινει. Την έσερναν με το αυτοκινητο 400 μέτρα. Είναι χτυπημενη παντού, έχει μώλωπες», δήλωσε. 

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο, που εξασφάλισε το Star, φαίνεται το κλεμμένο αυτοκίνητο να χτυπάει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του θύματος προκειμένου να το σταματήσει στη λεωφορο Καραμανλή. 

«Όταν μαθαίνεις οτι 400 μέτρα σέρνανε το παιδί σου και θυμάσαι τη γυναίκα που έπεσαν από πάνω της στον Ασπρόπυργο, είναι θαύμα που ζει. Είναι απόπειρα δολοφονίας, δεν είναι κλοπή»  ειναι θαύμα που ζει ειναι αποπειρα δολοφονίας δεν ειναι κλοπή», ανέφερε ο πατέρας της κοπέλας, γνωστός επιχειρηματίας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top