39χρονος με κορωνοϊό: «Θέλω να βγω και να δω τα παιδάκια μου»

Δεν έκανε το εμβόλιο και τώρα νοσηλεύεται - Τι είπε στο Star

Τι είπε ο 39χρονος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα για τη μάχη που δίνει στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Ένας νέος άνθρωπος μόλις 39 ετών και πατέρας δύο παιδιών δίνει «μάχη» με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης

Σέρρες: Αρνητής είχε υπογράψει να μη διασωληνωθεί και πέθανε από κορωνοϊό

Μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα, ο 39χρονος δηλώνει μετανιωμένος που δεν έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Νοσηλεύομαι έκτη μέρα, αλλά ταλαιπωρούμαι αρκετές μέρες νωρίτερα με τον κορωνοϊο. Δεν τον πήρα στα σοβαρά. Λέω μια ίωση είναι θα περάσει μόνη της. 

κορωνοϊός ΜΕΘ

Η «ίωση» όχι μόνο δεν πέρασε, αλλά τον οδήγησε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης να προσπαθεί να αναπνεύσει φορώντας μάσκα οξυγόνου.

Κορωνοϊός: Νεκρός 46χρονος ανεμβολίαστος πατέρας - «Δεν το πήρε στα σοβαρά»

Μιλώντας για το εμβόλιο είπε: «Δεν έκανα το εμβόλιο όχι γιατί είμαι αρνητής, θα το έκανα, αλλά δεν "σκόνταψα" κιόλας που λένε να το κάνω. Δεν το είχα δηλαδή πρώτη ανάγκη. Η αλήθεια είναι ότι είχα σκοπό να το κάνω, αλλά άργησα. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα με πήρε η κάτω βόλτα. Πήγα στο νοσοκομείο της Κατερίνης πρώτα, μπήκα βγήκα κάνα δυο φορές και τελικά την τρίτη φορά πήγα στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Θανάσης είναι πατέρας δύο παιδιών. Η φωνή τους όταν τον καλούν είναι αυτή που του δίνει δύναμη.

«Έχω δυο παιδάκια 10 και 8 ετών με παίρνουν κάθε μέρα στο viber. Τα βλέπω και περιμένουν να γυρίσω στο σπίτι μας. Τίποτα άλλο δε σε νοιάζει όταν είσαι εδώ μέσα, μόνο να βγεις και να δεις τα παιδάκια σου. Μετά από τέτοια εμπειρία, τεράστια, μεγάλη, όχι απλώς το προτείνω ανεπιφύλακτα  έχω μετανιώσει που δεν το έχω κάνει ο ίδιος», πρόσθεσε.

Κορωνοϊός: Νεκρός 40χρονος πατέρας

Ένας άλλος πατέρας 40 ετών αν και πάλεψε για μέρες διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδας δεν τα κατάφερε και κατέληξε σήμερα το πρωί.

Ο άνδρας είχε πέντε παιδιά. Ο δημοσιογράφος και συγγενής του Άρης Δημοκίδης με ανάρτηση του αναφέρει: «Δεν εμβολιάστηκε θεωρώντας πως ως σχετικά νέος δεν είχε ανάγκη. Όλοι έχουμε, όχι μόνο για τους εαυτούς μας, αλλά και γι αυτούς που μας αγαπούν και τώρα μένουν πίσω».


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top