Λάρισα: Κατηγόρησε ψευδώς τον φίλο της ότι ασέλγησε στην 5χρονη κόρη της

Ισχυρίζεται πως ήθελε να τον εκδικηθεί γιατί δε τη βοήθησε χρηματικά

Δικαστήριο

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη 25χρονη γυναίκα στη Λάρισα, η οποία από κατήγορος, βρέθηκε κατηγορούμενη και μάλιστα κρίθηκε ένοχη σε φυλάκιση 2 ετών.

Η 25χρονη τον Ιανουάριο του 2015, μεταφέροντας όσα η κόρη της είπε στη γιαγιά της, κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ότι ο 53χρονος άνδρας, με τον οποίο διατηρούσε απλά φιλική σχέση, ασέλγησε στην 5χρονη κόρη της στο μπάνιο του σπιτιού της, ενόσω εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα.

Βουλιαγμένη: 16χρονος ξέφυγε από αυτοκίνητο παιδόφιλου ουρλιάζοντας

Ο 53χρονος, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας με την 25χρονη, φέρεται να επιθυμούσε να έρθει σε γάμο μαζί της, ενώ με αφορμή τα οικονομικά προβλήματα της 25χρονης (ως μονογονεϊκή οικογένεια) φέρεται πως την ενίσχυε τακτικά με μικρά χρηματικά ποσά και μάλιστα πως εξόφλησε και κάποια ενοίκια.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, η φιλία χάλασε όταν ο 53χρονος εκτιμώντας πως η 25χρονη δεν ανταποκρίνεται θετικά στο αίτημά του, να προχωρήσει δηλαδή η σχέση τους σε γάμο, «αρνήθηκε να μπει εγγυητής» στην αγορά ηλεκτρικών ειδών, με τα οποία θα εξόπλιζε το νέο σπίτι της η νεαρή Λαρισαία. Έτσι ακολούθησε μετά από λίγο διάστημα η καταγγελία σε βάρος του 53χρονου, περί αποπλάνησης ανηλίκου.

Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τον θείο που ασελγούσε στα ανίψια του

Ωστόσο, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λάρισας με αμετάκλητο βούλευμά του απάλλαξε των κατηγοριών τον 53χρονο Λαρισαίο, χωρίς δηλαδή να παραπέμψει την υπόθεση στο ακροατήριο σε δίκη.

Στην εισαγγελική πρόταση προς το Συμβούλιο, που ανέτρεψε την αρχική καταγγελία, με έμφαση υπογραμμιζόταν πως «τα όσα υπό τύπον πλαστού σεναρίου ισχυρίστηκε η καταγγέλλουσα και μάλιστα με όχημα - μέσο την ίδια την ανήλικη κόρη της, συνιστούν νοσηρό παράγωγο ωφελιμιστικής επιδίωξης, γεγονός που υποδεικνύει με σαφή μεθόδευση και εν τέλει υποστηρίζει τη δόλια προαίρεσή της».

Τελικά, η 25χρονη Λαρισαία από κατήγορος παραπέμφθηκε η ίδια ως κατηγορούμενη σε δίκη προχθές Παρασκευή, όπου καταδικάστηκε μαζί με τη μητέρα της σε ποινές φυλάκισης δύο και ενός έτους αντίστοιχα (με τριετή αναστολή).

Όπως τόνισε ο 53χρονος, «ήμασταν φίλοι και τη βοηθούσα οικονομικά όταν μου το ζητούσε, της έχω πληρώσει και ενοίκια» και πως «πήγαινα στο σπίτι της όταν εκείνη μου τηλεφωνούσε».

«Η σχέση μας χάλασε όταν μου ζήτησε να μπω εγγυητής σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών για να αγοράσει είδη αξίας 1.500 ευρώ και αρνήθηκα. Μου είπε “θα μου το πληρώσεις αυτό” και μετά έμαθα για την καταγγελία» στην Αστυνομία», είπε.

Η 25χρονη μητέρα, από την πλευρά της, κατέθεσε πως «εγώ πιστεύω το παιδί μου. Ακόμη και σήμερα πιστεύω ότι ο αυτός ο άνθρωπος τα έκανε αυτά στο παιδί μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top