Λαμία: Τον σκότωσε με τσεκούρι στον ύπνο του

Νεκρός ένας 30χρονος - Συνελήφθη ο δράστης

ασθενοφόρο

Κατέληξε τελικά ο 30χρονος άνδρας που δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι στο Μόδι Φθιώτιδας την περασμένη Πέμπτη. Ο δράστης της φρικτής δολοφονίας είναι πλέον στα χέρια των αρχών.

Λαμία: Του άνοιξε το κεφάλι με τσεκούρι - Σε κρίσιμη κατάσταση 30χρονος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, για τη δολοφονία του νεαρού Πακιστανού μέσα στο χώρο που διέμενε, συνελήφθη ένας 37χρονος ομοεθνής του θύματος που έμενε επίσης στην ίδια παράγκα.

Την ίδια ώρα, τα στοιχεία που έρχονται στο φως για το στυγερό αυτό έγκλημα προκαλούν ανατριχίλα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, ο 37χρονος χτύπησε με μπαλτά στο κεφάλι την ώρα που κοιμόταν τον συγκάτοικο του και εξαφανίστηκε. Φέρεται, μάλιστα, ότι το προηγούμενο βράδυ είχε προηγηθεί μεταξύ τους παρεξήγηση για οικονομικές διαφορές, πιθανότατα για τα μεροκάματα.

Ακόμα πέντε ομοεθνείς τους ζούσαν στην ίδια καλύβα με το θύμα και ήταν εκείνοι που περιέγραψαν στους άνδρες της αστυνομίας όσα διαδραματίστηκαν το μοιραίο βράδυ και «έδειξαν» τον δράστη της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα είχε βρεθεί βαριά χτυπημένος με ανοιγμένο κεφάλι από τους αστυνομικούς και είχε μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και ακολούθως διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, οπού τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο δράστης του φονικού αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top