Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Καταιγίδες και χαλάζι από την Κυριακή

Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα, σύμφωνα με την ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Η πρόβλεψη από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αφού ο καιρός θα παρουσιάσει νέα επιδείνωση από αύριο Κυριακή 10 Οκτωβρίου.

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες και το Σάββατο - Πού θα «χτυπήσει» η «Αθηνά»

Το νέο κύμα κακοκαιρίας έρχεται από τα δυτικά με κύρια και έχει χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από  αλαζοπτώσεις.

Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Δείτε καθημερινά την πρόβλεψη του καιρού σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Πιο αναλυτικά:

1. Αύριο Κυριακή (10-10-2021) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν από τις μεσημβρινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, τη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική), την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες και βαθμιαία την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

2. Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (11-10-2021) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα εξακολουθήσουν στις προαναφερθείσες περιοχές, θα επεκταθούν στην κεντρική Στερεά και τη δυτική Θεσσαλία. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά και τα κεντρικά και μέχρι το απόγευμα και στη Μακεδονία.

3. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός στη χώρα θα παρουσιάσει και νέα επιδείνωση στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top