Viral μήνυμα καθηγητή Βιολογίας προς τους φοιτητές του για τα εμβόλια

«Τριετής φοιτητής που αγνοεί τη σημασία τους, έχει αποτύχει στο μάθημά μου»

καθηγητής πανεπιστημίου

Viral έχει γίνει στα social media μήνυμα καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας προς τους φοιτητές του, το οποίο σχετίζεται με τα εμβόλια. 

Ο καθηγητής του ΕΚΠΑ, Γιώργος Διαλλινάς, ενημερώνει τους φοιτητές πως εάν επιλέξουν να παρακολουθήσουν το μάθημά του η παρουσία τους είναι υποχρεωτική. Σημειώνει δε, πως θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί, τονίζοντας ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός κι όσα λέει συνιστούν «προτροπή».

Καταλήγει λέγοντας ωστόσο ότι «τριετής φοιτητής/τρια Βιολογίας που αγνοεί ή δεν αποδέχεται τη σημασία των εμβολίων έχει ήδη αποτύχει στο μάθημα μου. Συνεπώς δεν έχει νόημα να επιλέξουν το μάθημα».

Ο καθηγητής Μοριακής Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Διαλλινάς έχει εκλεγεί μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Μοριακής Βιολογίας (ΕΜΒΟ). Σπούδασε Μικροβιολογία στο βρετανικό Πανεπιστήμιο του Έσεξ (1984) και πήρε το διδακτορικό του στη Μοριακή Γενετική από το Πανεπιστήμιο Paris-Sud (XI) του Παρισιού το 1989. Ο ΕΜΒΟ, ο οποίος έχει στις τάξεις του άλλους 14 Έλληνες επιστήμονες, περιλαμβάνει περίπου 1.800 από τους καλύτερους ερευνητές που υπάρχουν διεθνώς στο πεδίο της βιολογίας και γενικότερα των επιστημών της ζωής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top