Πάτρα: Την κρατούσε αιχμάλωτη επί πέντε μήνες και την εξέδιδε

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας άνδρας στην Πάτρα, ο οποίος κρατούσε αιχμάλωτη τη σύντροφό του επί πέντε μήνες στο σπίτι του, την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

Ο εφιάλτης για την κοπέλα ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο. O σύντροφός της την κλείδωσε στο διαμέρισμά του και άρχισε να τη χτυπά και να την απειλεί. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η κοπέλα, αποπειράθηκε και να τη βιάσει.

Στη συνέχεια, την εξώθησε στην πορνεία, απειλώντας τη ζωή της. Η νεαρή κοπέλα δεν άντεξε, βρήκε τρόπο και τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Ο άνδρας συνελήφθη την περασμενη Τετάρτη. Το κορίτσι καταγγέλει ότι της έχει προκαλέσει και σωματικές βλάβες. Ο δραστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με τη συνδρομή του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού, της εμπορίας ανθρώπων, της παράνομης κατακράτησης, της σωματικής βλάβης και της απειλής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας, συντρόφου του, ο συλληφθείς την κατακρατούσε παράνομα, σε οικία του στην Πάτρα, όπου από τον Μάρτιο του 2021, την εξύβριζε, την απειλούσε και την χτυπούσε επανειλημμένα στο σώμα της, προκαλώντας της σωματικές βλάβες».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top