Δολοφονία Ηλεία: Τον σκότωσε με ένα πόδι καρέκλας

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στο Καπελέτο

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star για τη δολοφονία στο Καπελέτο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος δολοφόνησε μέσα στο σπίτι του έναν 59χρονο οδηγό ταξί στο σπίτι του στο Καπελέτο Ηλείας. 

Γείτονες κατέθεσαν στην αστυνομία ότι λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Τρίτης άκουσαν φασαρία από την αυλή του σπιτιού του θύματος, βγήκαν να δουν τι συμβαίνει και είδαν έναν μαυροντυμένο άνδρα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση, κρατώντας δύο τσάντες.

Ηλεία: Νεκρός στο σπίτι του ένας 59χρονος - Αναζητείται ο δράστης

Αμέσως κάλεσαν την Άμεση Δράση και άρχισαν να χτυπούν την πόρτα του 59χρονου και να του φωνάζουν να τους ανοίξει. Αφού δεν έπαιρναν καμία απάντηση, μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο και τον βρήκαν βαριά τραυματισμένο, με χτυπήματα στο κεφάλι, μέσα σε μια λίμνη αίματος. 

δολοφονία Καπελέτο

Αστυνομικοί κάνουν έρευνες στο σπίτι, όπου δολοφονήθηκε ο 59χρονος στο Καπελέτο - patrisnews.gr

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το θύμα στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και από εκεί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πάτρας. Ο 59χρονος όμως δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη διακομιδή του. 

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο 59χρονος χτυπήθηκε στο κεφάλι με ένα πόδι καρέκλας. Μάλιστα ο δράστης το πήρε μαζί του, αφού έφυγε από το σπίτι, και το πέταξε σε απόσταση 400 μέτρων  σε έναν χωματόδρομο, όπου το εντόπισαν μετά από λίγη ώρα οι αστυνομικοί. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι στο πόδι του θύματος βρέθηκε αίμα που πιθανολογείται ότι ανήκει στον δράστη και θα ακολουθήσουν εξετάσεις DNA που ίσως οδηγήσουν στην ταυτοποίησή του. 

Το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής έδειξε «κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις διαθλώντος αντικειμένου», σύμφωνα με την ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top