Κορωνοϊός: Στον εισαγγελέα για κατάθεση 15 αρνητές της μάσκας 

Παρέμβαση εισαγγελέα για ανεμβολίαστη νοσηλεύτρια στον Βόλο

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Την παρέμβαση του εισαγγελέα Βόλου προκάλεσε η είδηση ότι ανεμβολίαστη νοσηλεύτρια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να σημάνει γενικός συναγερμός στο Κέντρο Υγείας της πόλης, το οποίο λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο.

Κορωνοϊός: 549 νέα κρούσματα σήμερα - 13 θάνατοι και 330 διασωληνώσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κέντρο υγείας εμβολιάζονται καθημερινά 370 με 400 και ο κίνδυνος να είχε μεταδοθεί ο ιός ήταν υπαρκτός. Η εισαγγελία Βόλου διέταξε προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα περί διάδοσης ασθενειών. 

Εκτός από την συγκεκριμένη νοσηλεύτρια που τελικά νόσησε, άλλοι 10 συνάδελφοί της δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. 

Στον εισαγγελέα για κατάθεση 15 αρνητές της μάσκας 

Στον εισαγγελέα θα κληθούν να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες 15 άτομα για απείθεια, αφού ήταν αρνητές της μάσκας και καλούσαν σύμφωνα με τις αρχές  σε… ανυπακοή μέσω Facebook.

Κορωνοϊός: Στη φυλακή 37χρονος αρνητής μάσκας στις Σέρρες

Οι κατηγορούμενοι σε αναρτήσεις τους ανέφεραν κυρίως ότι δεν πρέπει να αφήσουν κανένα παιδί με μάσκα στα σχολεί».

Η μοναδική γυναίκα στη Θεσσαλονίκη που πρωτοστάτησε σε αυτές τις διαμαρτυρίες κατά της μάσκας στα σχολεία μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και όπως είπε αν και δεν έχει κληθεί ακόμα για κατάθεση θεωρεί ότι το όνομά τους ειναι ανάμεσα στα 15. 

«Δεν τρομοκρατούμαι αυτή τη στιγμή. Δηλαδή αυτό το πράγμα που γίνεται αυτή τη στιγμή ειναι τρομοκρατία, να φοβίσουν τους γονείς, τους διοργανωτές, τον κόσμο να ξανακατέβει στον δρόμο  γιατί φοβούνται τα μέτρα που θα παρθούν στη συνέχεια στα σχολεία για τα παιδιά μας. Με πεισμώσανε και θα κάνω μεγαλύτερη πορεία τώρα», είπε χαρακτηριστικά.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top