Η συγγνώμη της Ακρίτα στον Μπακογιάννη για το «καπάκι» στη σύριγγα!

Η «κόντρα» με αφορμή τη φωτογραφία από τον εμβολιασμό του δημάρχου Αθηναίων

Κώστας Μπακογιάννης

Ο εμβολιασμός του δημάρχου Αθηναίων με το εμβόλιο της AstraZeneca και η σχετική φωτογραφία που ανήρτησε ο ίδιος στον λογαριασμό του στα social media, τράβηξαν την προσοχή της Έλενας Ακρίτα, η οποία παρατήρησε πως η νοσηλεύτρια δε φορούσε γάντια και πως η σύριγγα ήταν με το καπάκι.

Κώστας Μπακογιάννης: Η παιδική φωτογραφία και οι ατάκες της μητέρας του

Στην πρώτη της ανάρτηση, η δημοσιογράφος είχε αναφέρει: «Μην τηλεφωνείτε άλλο έχουμε νικητή. Ο κ. Μπακογιάννης εμβολιάζεται με καπάκι στη σύριγγα από νοσοκόμα χωρίς γάντια και ο Ιονέσκο αυτοκτονεί». Τη συγκεκριμένη ανάρτηση «κατέβασε» λίγο αργότερα, έπειτα από τοποθετήσεις γιατρών που την «ακύρωσαν». 

Πάντως, μετά την απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, η δημοσιογράφος και συγγραφέας του ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

«Υπήρξαν κάποια σχόλια, όπως για παράδειγμα της κυρίας Ακρίτα, στο οποίο όμως δεν έχουμε λόγο να δώσουμε πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Άλλωστε οι σχέσεις μου με την κυρία Ακρίτα είναι αμοιβαίας αγάπης, αμοιβαίας εκτίμησης, αμοιβαίου σεβασμού και η κριτική που προέρχεται από την κυρία Ακρίτα είναι μάλλον προβλεπόμενη έως και αδιάφορη πλέον…» σχολίασε ο Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τονίζοντας τη σημαντικότητα του εμβολιασμού. 

«Αυτό που έχει σημασία είναι ότι θα πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε μια μάχη, που υπερβαίνει κόμματα, ιδεολογίες και πρόσωπα, για τον εμβολιασμό. Οχι μόνο να μην υπονομεύουμε τον εμβολιασμό, όπως έγινε, αλλά να εξηγήσουμε -χωρίς να κουνάμε το δάχτυλο, χωρίς να χαρακτηρίζουμε και χωρίς να γινόμαστε είρωνες– ότι είναι ένα δώρο της επιστήμης» είπε χαρακτηριστικά.

Η συγγώμη της Έλενας Ακρίτα στον Κώστα Μπαγκογιάννη

Πάντως, λίγο αργότερα, η Έλενα Ακρίτα ανακάλεσε, ζητώντας μάλιστα δημόσια συγγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη.

       

«Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη» έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top