Τροιζηνία δικηγόρος: Ο 58χρονος γνώριζε τον δολοφόνο του

«Δεν ήταν ανήσυχος», είπε ο αδελφός του

Το μυστήριο της δολοφονίας του 58χρονου δικηγόρου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του σε περιοχή της Τροιζηνίας προσπαθούν να λύσουν οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. 

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι στο μπαλκόνι του σπιτιού του, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης του σπιτιού του ή σημάδια ληστείας. Αυτό οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως το θύμα γνώριζε τον δολοφόνο του. 

Νεκρός δικηγόρος: Φέρει χαρακιά από τη μία άκρη του κεφαλιού στην άλλη

Ενδεχομένως λοιπόν κατά κίνητρα του εγκλήματος να ήταν προσωπικά και ο δικηγόρος να άνοιξε ο ίδιος την πόρτα στον δολοφόνο του για να μπει στο σπίτι του 1ου ορόφου. 

Στο ισόγειο της κατοικίας έμενε η ηλικιωμένη μητέρα του, όμως δεν κατάλαβε κάτι και δεν μπορεί να βοηθήσει της αρχές. 

«Ο αδελφός μου δε δεχόταν απειλές, δε φαινόταν να φοβάται»

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο αδελφός του δικηγόρου, ο οποίος σημείωσε πως ο ίδιος δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο στον αδελφό του. 

«Δεν υπήρχε καμία ανησυχία εκ μέρους του, ούτε μου είχε πει ότι δεχόταν απειλές. Δεν ξέρω αν υπήρχε είσοδος κάποιου στο σπίτι και στην προσπάθειά του να διαφύγει ο αδελφός μου βγήκε στο μπαλκόνι. Ξέρω ότι δεν ήταν ανήσυχος», είπε. 

Δολοφονία δικηγόρου: Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, Ηλία Μπογιόκα, το θύμα έφερε θανάσιμο τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του από «νύσσον και τέμνον όργανο», πιθανόν μαχαίρι. Το τραύμα είναι από τον ένα κρόταφο στον άλλο και ο δικηγόρος πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία. 

Επιπλέον έφερε κάκωση στην σπονδυλική στήλη, με τις αρχές να εκτιμούν ότι ο συγκεκριμένος τραυματισμός να προήλθε γιατί ο δολοφόνος τον είχε ακινητοποιήσει με το πόδι του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top