Βόλος: Κορωνοπάρτι με 150 άτομα σε πεζόδρομο της πόλης

Χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και καμία απόσταση

Δείτε το ρεπορτάζ από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων για τα κορωνοπάρτι που στήθηκαν σε Πύργο, Πάτρα ,Βόλο και Παλαιά Φώκαια

Μπορεί να μένουν λίγες μέρες μέχρι το άνοιγμα της εστίασης, ωστόσο κάποιοι είναι πολύ ανυπόμονοι και δεν κρατιούνται άλλο. Έτσι πάνω από 150 άτομα συγκεντρώθηκαν τα ξημερώματα σε πεζόδρομο στον Βόλο σε ένα ακόμα κορωνοπάρτι, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. 

Το παράνομο πάρτι στήθηκε στον πεζόδρομο της οδού Τάκη Οικονομάκη, με dj τον ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου που είχε βάλει στο τέρμα τη μουσική από το ηχοσύστημα του οχήματός του. 

Πάτρα: Ξεφάντωσαν σε κορωνοπάρτι στη Γεροκωστοπούλου

Οι συμμετέχοντες δεν φορούσαν μάσκα, ήταν ο ένας πάνω στον άλλο, χόρευαν, έπιναν και τραγουδούσαν μέχρι το ξημέρωμα. 

Οι κάτοικοι της περιοχής που έχασαν τον ύπνο τους κάλεσαν την αστυνομία, αλλά κανείς δεν ανταποκρίθηκε στις κλήσεις τους, αφού δεν έφτασε στο σημείο αστυνομική δύναμη για να διαλύσει το κορωνοπάρτι. 

Κορωνοπάρτι: Γνωστός dj εξηγεί στο Star πώς στήνονται στις πλατείες

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr πρωταγωνιστές του πάρτι ήταν Ρομά από το Αλιβέρι, οι οποίοι είχαν αναλάβει και ρόλο dj. Αγανακτισμένοι κάποιοι κάτοικοι πέταξαν μέχρι και κουβάδες με νερό στους συγκεντρωμένους, αλλά εκείνοι δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν το ξεσάλωμα μέχρι πρωίας. 

Σημειώνεται ότι ο Βόλος συνεχίζει να βρίσκεται στο βαθύ κόκκινο, με τα κρούσματα να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top