Κορωνοπάρτι: Γνωστός dj εξηγεί στο Star πώς στήνονται στις πλατείες

Του έγινε πρόταση να παίξει μουσική αλλά ο ίδιος αρνήθηκε

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός και Dj , Roni Iron, κλήθηκε από ομάδα ατόμων να παίξει μουσική σε ένα πάρτι με χιλιάδες άτομα. O ίδιος αρνήθηκε και μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αποκαλύπτει πως στήνονται τα κορωνοπάρτι στις πλατείες.

Κυψέλη: Στον εισαγγελέα για εξηγήσεις ο dj των κορωνοπάρτι

«Μου είχαν πει να παίξω εδώ στο Ναύπλιο, να κάναμε ένα πάρτι εδώ σε μια πλατεία στο κέντρο του Ναυπλίου να βάζαμε ηχεία 6. Μου είπαν “έλα ρε Ρόνι να στήσεις ένα πάρτι εδώ, να κάνουμε αυτό που γίνεται στην Αθήνα” και τους είπα “όχι, είμαι κατά”. Δεν πήγα γιατί φοβάμαι» περιέγραψε ο γνωστός Dj στο Star.

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός και Dj , Roni Iron, που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Όπως υποστηρίζει, εξαιτίας της πίεσης και της ψυχολογικής εξασθένησης του κόσμου από τον εγκλεισμό , κάποιοι επιτήδειοι βρίσκουν και στήνουν μπίζνες με πάρτι. «Υπάρχουν DJ που δεν τους ξέρει η μάνα τους και σου λέει θα κάνουμε ένα πάρτι να μας μάθει ο κόσμος» εξηγεί. 

Περιστέρι: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τα κορωνοπάρτι στην οδό Βεάκη

Tα πάρτι στις πλατείες διοργανώνονται ως εξής: νοικιάζουν μηχανήματα σε χαμηλές τιμές, αφού ειδικά αυτήν την περίοδο δεν έχει δουλειά. «Άρα εκεί που το booth έκανε 500 ευρώ, τώρα το δίνει με 200. Έτσι, νοικιάζεις δυο σιντιέρες , μια κονσόλα, βρίσκεις μια τοποθεσία και παίζεις μουσική» προσθέτει. Στήνουν μια εκδήλωση στο fb και τα στέλνουν στα κατάλληλα άτομα που θα τη στείλουν στους επόμενους και πάει λέγοντας…

Καταλήγει, λέγοντας πως πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να ανοίξει η εστίαση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top