Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Χαρδαλιά για την Κοζάνη

Τα καταστήματα δε θα ανοίξουν λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου

Οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά χθες για τις περιοχές που μπαίνουν σε βαθύ κόκκινο

Ευρεία σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιείται σήμερα στις 14.30, με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, με αντικείμενο την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.

Άνοιγμα καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς 

Όπως έκανε γνωστό ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη χθεσινή ενημέρωση, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στην Κοζάνη δε θα επαναλειτουργήσουν τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, από την ερχόμενη Δευτέρα. Ωστόσο, πράσινο φως δόθηκε για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου στην Αχαΐα με click in shop και click away, ενώ στη Θεσσαλονίκη μόνο με click away. Παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρηματίες της Κοζάνης διαμαρτυρήθηκαν για την παράταση της αναστολής λειτουργίας των καταστημάτων και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους.

Καταστήματα: Ανοιχτά σε Αχαΐα, click away σε Θεσσαλονίκη, κλειστά σε Κοζάνη

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Αναπληρωτής Υπουργός  Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, καθώς και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ στον Υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρος Λιβάνιος. Ακόμη, θα συμμέτεχουν ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Αθανάσιος Πετραλιάς, ο εκπρόσωπός Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορωνοϊού Covid-19 Γκίκας Μαγιορκίνης, καθώς επίσης και οι βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Στάθης Κωνσταντινίδης, Παρασκευή Βρυζίδου, Μιχάλης Παπαδόπουλος και Γιώργος Αμανατίδης.

Θα λάβουν επίσης μέρος ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, ο Δήμαρχος Βελβεντού, Εμμανουήλ Στεργίου, ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος  Ζευκλής,  ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης  Πλακέντας, ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου, των Εμπορικών Συλλόγων της περιοχής, καθώς  και  του Εμπορικού και Βιομηχανικού  Επιμελητήριου Κοζάνης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top