Ριφιφί Ψυχικό: «Διατηρούσα στη θυρίδα το σίριαλ που γράφω» λέει ο 58χρονος

Ο κατάλογος τον κοσμημάτων που έκαναν φτερά από τις τρεις θυρίδες

Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσαν σήμερα οι γυναίκες, οι οποίες είδαν τα πανάκριβα κοσμήματα τους να κάνουν φτερά μέσα από τις θυρίδες τους στην τράπεζα του Ψυχικού. Ο απολογισμός της λείας από το ριφιφί προκαλεί ζαλάδα.

Ο Γιάννης Μαρακάκης στο Star για το ριφιφί στο Ψυχικό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Γεώργιζα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o κατάλογος τον κοσμημάτων που έκαναν φτερά από τις τρεις θυρίδες στην τράπεζα, περιλαμβάνει σύμφωνα με το κατηγορητήριο:

  • Μετρητά σε ευρώ και ξένα νομίσματα
  • Χρυσές λίρες Aγγλίας
  • Κοσμήματα με διαμάντια, ζαφείρια, σμαράγδια, μπριγιάν, ρουμπίνια, μαργαριτάρια.
  • Χρυσές αλυσίδες, πανάκριβα ρολόγια, παλιές εικόνες, βέρες γάμου, χρυσά στιλό, αναπτήρες, μανικετόκουμπα

Οι γυναίκες που έχασαν τα πανάκριβα κοσμήματα τους δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής στον ανακριτή, στηρίζοντας την κατηγορία σε βάρος του 58χρονου, ο οποίος προφυλακίστηκε την περασμένη εβδομάδα.

Θυρίδες Χαλάνδρι: Προφυλακιστέος για τη ληστεία ο σύζυγος της Καμπουρέλη

Κατηγορούμενος: «Διατηρούσα στη θυρίδα τα έγγραφά μου για το σίριαλ της ΕΡΤ που γράφω»

Ο 58χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στη διάρρηξη των θυρίδων μέσα στο θησαυροφυλάκιο, δέχτηκε πιεστικές ερωτήσεις από τον ανακριτή για τις επισκέψεις του στις θυρίδες. Ρωτήθηκε επίμονα για την εμφάνιση του με καπέλο, μάσκα και γυαλιά στην τράπεζα, όπως καταγράφηκε η εικόνα του από τις κάμερες ασφαλείας.

Στον ανακριτή απολογήθηκε την περασμένη Παρασκευή ο 58χρονος κατηγορούμενος για το ριφιφί στις θυρίδες- φωτογραφία Eurokinissi

Στον ανακριτή απολογήθηκε την περασμένη Παρασκευή ο 58χρονος κατηγορούμενος για το ριφιφί στις θυρίδες- φωτογραφία Eurokinissi

Όταν ερωτήθηκε για ποιον λόγο διατηρούσε θυρίδα στην τράπεζα, δεδομένου ότι κατά τον έλεγχο από την Αστυνομία, δε βρέθηκε κάποιο αντικείμενο αξίας, ο 58χρονος απάντησε: «Τις θυρίδες, τις μισθώνω πολλά χρόνια και συνήθιζα να αποθηκεύω μέσα χρηματικά ποσά, τα κοσμήματα της γυναίκας μου και διάφορα έγγραφα της δουλειάς μου ως θεατρικός παραγωγός. Γράφω ένα σίριαλ για την ΕΡΤ. Τα κείμενα τα αποθηκεύω στη θυρίδα».

Ριφιφί Ψυχικό: Στον ανακριτή ο 58χρονος - Καταθέτει και η Τέτα Καμπουρέλη

Τι υποστηρίζει η σύζυγος του κατηγορούμενου, Τέτα Καμπουρέλη

Η σύζυγος του κατηγορούμενου μοιάζει να μην μπορεί να δώσει εξηγήσεις ούτε για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ινστιτούτου που διαθέτει, καθώς φέρεται να είχε συνέταιρο χωρίς να το γνωρίζει. Ωστόσο η ίδια φέρεται να είπε στις αρχές ότι για όλα φρόντιζε ο σύζυγος της και η ίδια δεν ήξερε τίποτα ούτε για τα φορολογικά. Ακόμη, η γνωστή αισθητικός φέρεται να υποστήριξε πως ο 58χρονος είναι άνθρωπος της οικογένειας και πως δε θα έκανε ποτέ κάτι που θα την έθετε σε κίνδυνο. Για το εύρημα του βιολογικού υλικού στη θυρίδα, υποστήριξε πως δεν μπορεί να το εξηγήσει. 

Ως μάρτυρας κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή η Τέτα Καμπουρέλη- φωτογραφία Eurokinissi

Ως μάρτυρας κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή η Τέτα Καμπουρέλη- φωτογραφία Eurokinissi

Στο στόχαστρο του ανακριτή πλέον θα βρεθούν οι επικοινωνίες του κατηγορούμενου και οι δραστηριότητες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top