Σκύλος τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο 35χρονη που τον υιοθέτησε

«Νόμιζα ότι θα με σκότωνε»

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η περιπέτεια της Ιωάννας, η οποία στα 35 της χρόνια δέχθηκε άγρια επίθεση από πίτμπουλ, που υιοθέτησε.

«Αγαπώ πολυ τα ζώα και ήθελα να υιοθετήσω ένα σκυλάκι. Μέσω μιας φίλης μου, βρήκα στο Facebook το συγκεκριμένο σκύλο. Αν και μολις ενός έτους, ήταν πολυ μεγαλύτερο από αυτό που έψαχνα, προβληματίστηκα πολυ αν θα το πάρω. Όμως έδειχνε πολύ φιλικός» είπε η 35χρονη. 

Ίλιον: Πίτμπουλ δάγκωσε αστυνομικούς τη στιγμή που συνελάμβαναν δύο άτομα

Η επίθεση έγινε μετά από την πρώτη βόλτα. «Πήρα τον σκύλο, τον τάισα, τον πήγα βόλτα. Το ίδιο βράδυ μόλις πήγα να του βγάλω το λουρί, ξαφνικά μου όρμησε δίχως να προλάβω να αντιδράσω. Με δάγκωσε στο πρόσωπο κόβοντάς μου τη μύτη και το στόμα. Πάλευα για να με αφήσει, αλλά δε με άφηνε. Από θαύμα δε με σκότωσε» είπε η Ιωάννα. 

Έντρομος ο φίλος της όταν άκουσε τις φωνές της, όρμησε πάνω στον σκύλο που την είχε αρπάξει από το πρόσωπο. Έβαλε τα χέρια του στο στόμα του πίτμπουλ και προσπάθησε να την ελευθερώσει από τα δόντια του. 

Νέο περιστατικό με επίθεση σκύλου: Πίτμπουλ τραυμάτισε 11χρονη

Η γυναίκα τραυματισμένη, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και υποβλήθηκε σε οκτάωρη χειρουργική επέμβαση από τον διευθυντή Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, Γιώργο Χαρκιολάκη. Στις επόμενες έξι εβδομάδες που νοσηλεύτηκε, χρειάστηκαν άλλα τρία χειρουργεία.  

Το πίτμπουλ μετά την επίθεση παραλήφθηκε από φιλοζωικό σωματείο. Μάλιστα είχαν ενδιαφερθεί να το υιοθετήσουν πριν την Ιωάννα πολλές οικογένειες ακόμα και με μικρά παιδιά.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top