Υπόθεση Lamaniff: Τα μηνύματα που έστελνε η «αφέντρα» σε άλλον γνωστό ράπερ

Ανταγωνιστής του 24χρονου εμπλέκεται στην υπόθεση εκβιασμού

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με την υπόθεση

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του ράπερ Lamaniff. Πασίγνωστος μουσικός της ραπ και ανταγωνιστής του 24χρονου φέρεται να είναι αυτός που έλαβε το ακατάλληλο βίντεο από την 30χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός μουσικός είχε εξαφανιστεί στις αρχές Φεβρουαρίου, απειλώντας να βάλει τέλος στη ζωή του. Βρέθηκε μετά από λίγες ημέρες σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αλλά καλά στην υγεία του.

Yπόθεση Lamaniff - 30χρονη: «Δεν υφίσταται κανένα κύκλωμα με αφέντρες»

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η Realnews, ο διάσημος ράπερ αντάλλαξε μηνύματα μέσω Instagram με την 30χρονη και εκείνη του έστειλε το «ροζ» βίντεο.

«Ε, στείλε ρεεε. Μη μου κόψεις τα καλά. Με τις στάχτες. Στείλε, ρε, μη μασάς. Στείλε το καλό», της έγραφε εκείνος, και η 30χρονη του απαντά: «Γνώμη μου, μην τον κάνεις διάσημο χωρίς λόγο! Αν τον ανεβάσεις, μόνο διάσημο θα τον κάνεις». Ο μουσικός συνεχίζει: «Ρε, θα το κόψω να μη φαίνεται, σε ικετεύω, στείλε. Ο,τι χάρη θέλεις, δεν μπορώωω», της γράφει.

Όπως υποστηρίζει η 30χρονη μέσω του δικηγόρου της, μιλώντας στην ίδια πηγή, ο διάσημος ράπερ, ο οποίος είναι παιδικός της φίλος, πρόδωσε την εμπιστοσύνη της.

Lamaniff: Η πρώτη ανάρτηση του ράπερ μετά την εξαφάνισή του

«Στις αρχές Φεβρουαρίου 2021, κάποιος παιδικός μου φίλος, ράπερ επίσης, μου ζήτησε επιτακτικά και συνεχόμενα να του δώσω το βίντεο από περιέργεια. Δέχθηκα πολύ μεγάλη πίεση, του έστειλα το επίμαχο βίντεο και του έκανα συστάσεις να μην ανέβει», λέει χαρακτηριστικά η 30χρονη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η γυναίκα προτίθεται να στραφεί νομικά κατά του διάσημου ράπερ για διαρροή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων αλλά και του Lamaniff για δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top