ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση και στα τελευταία 400 νοικοκυριά

Συνεχίζονται οι εργασίες

Χωρίς ρεύμα παρέμειναν πολλά νικοκυριά για έξι συνεχόμενες ημέρες. Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στις 20/2.

Ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ στο Δίκτυο Χαμηλής Τάσης στις περιοχές Αγ. Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη Διόνυσος, Εκάλη και Κηφισιά, μετά την αποκατάσταση της λειτουργίας του Δικτύου Μέσης Τάσης επτά ημέρες μετά τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μήδεια».

ΔΕΔΔΗΕ: Χωρίς ρεύμα 400 νοικοκυριά για έκτη συνεχόμενη ημέρα

Σήμερα, στις πληγείσες περιοχές των Βορείων Προαστίων πραγματοποιούνται έκτακτες διακοπές ηλεκτροδότησης για την αντικατάσταση – πλήρη επιδιόρθωση στοιχείων του Δικτύου.

ΔΕΔΔΗΕ

Χωρίς ρεύμα παρέμειναν εκατοντάδες νοικοκυριά. - Eurokinissi

Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όσους εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης να επικοινωνήσουν άμεσα με την
Εταιρία τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500. 

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ παραμένουν στις πληγείσες περιοχές για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να επέμβουν άμεσα όπου και εάν προκύψουν προβλήματα.

συνεργεία ΔΕΔΔΗΕ

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάστηκαν πυρετωδώς για την αποκατάσταση των ζημιών. - Eurokinissi

Τέλος, ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγνώμη από τους καταναλωτές για την ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς αυτής κακοκαιρίας και ευχαριστεί θερμά το τεχνικό του προσωπικό και όλους τους εργαζόμενους, καθώς και την Πολιτική Προστασία, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους Δήμους και τις Περιφέρειες, για τη συνδρομή τους στη μάχη με το χρόνο που δόθηκε για την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών από την Μήδεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top