Εξαφάνιση ράπερ: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Στο αποκορύφωμα η αγωνία μετά τις απειλές ότι θα αυτοκτονήσει

Αγνοούμενος παραμένει ο 24χρονος ράπερ, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν τη Δευτέρα το βράδυ, αφού ανέβασε στα social media βίντεο, στο οποίο έλεγε πως θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του. 

Εξαφάνιση ράπερ: «Φοβάμαι ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του»

Χθες η γιαγιά του, με την οποία έμενε, έκανε επίσημη δήλωση εξαφάνισης και εκδόθηκε και Silver Alert, όμως ακόμα δεν έχει εντοπιστεί κάποιο σημάδι του. 

Οι έρευνες συνεχίστηκαν σήμερα στην Περαία, όπου έμενε και στον δήμο Θερμαϊκού και όπως είπε ο υπεύθυνος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα συνεχιστούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Θεσσαλονίκη: Γνωστός ράπερ απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει και εξαφανίστηκε

Η γιαγιά του και ο παππούς του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ενώ ο επικεφαλής των ερευνών έκανε έκκληση, αν ο 24χρονος βρίσκεται κάπου και φοβάται να εμφανιστεί, να μη φοβάται και να επιστρέψει στο σπίτι του. 

Εξαφάνιση ράπερ: Το βίντεο που προκάλεσε συζητήσεις

Το μεσημέρι της Τετάρτης κυκλοφόρησε στα social media ένα βίντεο, στο οποίο φέρεται να απαθανατίζεται ο ράπερ να περπατά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με έναν φίλο του. 

Μέρος από το βίντεο που ανέβασε ο ράπερ στο Instagram κι έλεγε ότι θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του.

Φίλος όμως του νεαρού, μιλώντας στην εκπομπή του Star, είπε ότι στο βίντεο είναι ο ίδιος και ότι ο 24χρονος που αναζητείται. 
Επίσης δεν είναι γνωστό το πότε έχει τραβηχτεί το βίντεο. 

Υπενθυμίζεται πως ο ράπερ ήταν ψυχολογικά φορτισμένος, γιατί όπως ο ίδιος έλεγε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram κάποιοι τον εκβίαζαν με ένα ροζ βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούσε εκείνος και μια κοπέλα. 

Το συγκεκριμένο ροζ βίντεο έγινε μάλιστα viral προκαλώντας ποικίλα πιπεράτα σχόλια από χρήστες, καθώς ο ράπερ φέρεται να φορούσε γυναικεία εσώρουχα. 

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Η έκκληση της μητέρας του

«Κάνω έκκληση να βρεθεί το παιδί μου. Ο Λάμπρος είναι ένα παιδί εξωστρεφές και χαρούμενο. Δε φανταζόμουν ότι πίσω από τη ραπ και τη μουσική θα υπήρχαν κάποιοι εκβιασμοί. Είχε βγάλει ένα νέο τραγούδι και ήταν χαρούμενος. Έχω διαβάσει κάποια σχόλια που δεν ισχύουν. Ο Λάμπρος είναι μεγαλωμένος με αρχές και αξίες. Θέλω να του το πω ότι τον αγαπώ και ότι έχει τη στήριξη μας» σημείωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα του 24χρονου ράπερ που αγνοείται. Η μητέρα του βρίσκεται στη Γερμανία και είχε να τον δει έναν χρόνο, καθώς δεν μπορούσε να ταξιδέψει λόγω Covid.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top