Έβρος: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αδικοχαμένου πυροσβέστη

Συγγενείς και φίλοι του είπαν το τελευταίο «αντίο»​​​​​​​

Το τελευταίο αντίο στον άτυχο πυροσβέστη. Ρεπορτάζ της Ιωάννας Βάσσου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Θλίψη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος του πυροσβέστη Γιάννη Ζαφειρόπουλου, πατέρα τριών παιδιών, που έχασε τη ζωή του το πρωί της Δευτέρας στην Αλεξανδρούπολη. Ο άτυχος άνδρας πνίγηκε στα λασπόνερα κατά τη διάρκεια επιχείρησης απεγκλωβισμού μικρών μαθητών νηπιαγωγείου από τα ορμητικά νερά που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία. 

Αλεξανδρούπολη: Πατέρας τριών παιδιών ο πυροσβέστης που πνίγηκε

Βίντεο ντοκουμέντο: Οι τελευταίες στιγμές του άτυχου πυροσβέστη

πυροσβέστης Έβρος

Ο άτυχος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια επιχείρησης απεγκλωβισμού μικρών μαθητών από τα ορμητικά νερά που προκάλεσε η κακοκαιρία στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης γέμισε από κόσμο. Η σύζυγός του, τα τρία του παιδιά, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι πήγαν να πουν το στερνό αντίο στον ήρωα Αρχιπυροσβέστη. Εκεί βρίσκεται από χθες και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, προκειμένου να στηρίξει την οικογένεια του 46χρονου. 

πυροσβέστης Έβρος

Στιγμιότυπο από την κακοκαιρία στον Έβρο. Φωτογραφία Eurokinissi

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που χάνεται ο άτυχος πυροσβέστης 

Ανατριχίλα προκαλεί βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τις τελευταίες στιγμές του άτυχου πυροσβέστη λίγο πριν χάσει τη ζωή του. 

Σε αυτό, φαίνεται να βρίσκεται έξω από το όχημα μαζί με άλλους τρεις συναδέλφους του, όταν ξαφνικά φαίνεται να γονατίζει. Κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό. Όταν η κάμερα γύρισε προς τα αριστερά και μετά επιστρέφει και πάλι στο επίμαχο σημείο, ο 46χρονος έχει ήδη παρασυρθεί από τον χείμαρρο.

Σήμερα η εικόνα από το σημείο που χάθηκε ο 46χρονος δείχνει την παραγματικότητα. Η στάθμη του νερού έπεσε και φαίνεται καθαρά το πυροσβεστικό όχημα που «κόλλησε» στο φρεάτιο. Ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος άνοιξε την πόρτα και κατάφερε να βγει μαζί με τους άλλους συναδέλφους του. Τα ορμητικά νερά, όμως, τον παρέσυραν μέσα από τον τσιμεντένιο αγωγό και για 100 μέτρα. 

κακοκαιρία Έβρος

Σφοδρές πλημμύρες από την κακοκαιρία στον Έβρο τη Δευτέρα. Φωτογραφία Eurokinissi

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top