Βόλος: Γιατρός αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου

Είχε κάνει ξανά απόπειρα πριν λίγες μέρες

ασθενοφόρο

Συναγερμός σήμανε στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο στον Βόλο, όταν ένας γιατρός έπεσε από τον πέμπτο όροφο του κτιρίου βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Ο 62χρονος νευροχειρουργός, νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική στο «Αχιλλοπούλειο», καθώς την περασμένη Παρασκευή είχε κάνει άλλη μία απόπειρα αυτοκτονίας. Σήμερα, όμως, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το magnesianews.gr, έφυγε από το δωμάτιό του, ανέβηκε στην κορυφή του κτιρίου, κάνοντας «βουτιά θανάτου» στο κενό.

Πριν μερικές ημέρες επιχείρησε ξανά να αυτοκτονήσει

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 60χρονος ιδιώτης γιατρός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια, αλλά ευτυχώς είχε ενημερώσει συγγενή του πού βρισκόταν. και μετά από έρευνες εντοπίστε από την Αστυνομία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, καλά στην υγεία του.

Ο άντρας φέρεται να κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα χαπιών και το απόγευμα έφυγε από το σπίτι που διαμένει στο Βόλο με συγγενικά του πρόσωπα. 

Τελικά, ο γιατρός εντοπίστηκε από την Αστυνομία σε χωματόδρομο πάνω από τα Μελισσάτικα στις 19.20 και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top