Πήλιο: Βρέθηκε άνδρας γυμνός και χτυπημένος μέσα στο αυτοκίνητό του

Δεν μπορούσε να εξηγήσει τι του είχε συμβεί

ασθενοφόρο

Ένα μυστήριο καλούνται να λύσουν από χθες οι αστυνομικοί του Πηλίου, καθώς εντοπίστηκε ένας άνδρας μέσα στο αυτοκίνητό του, γυμνός, χτυπημένος και σε κατάσταση σοκ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι άγνωστο πώς βρέθηκε στο Πήλιο και μάλιστα σε ερημική περιοχή μέσα στο βουνό σε αγροτικό δρόμο. 

Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια ενός αγροτικού αυτοκινήτου κατάφεραν να τον προσεγγίσουν, τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο, τον σκέπασαν με κουβέρτες και τον μετέφεραν μέχρι τη Μακρυνίτσα, όπου τον περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.  Ειδοποιήθηκε επίσης και συγγενής του.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, τον άνδρα εντόπισαν υλοτόμοι που εργάζονταν στην περιοχή και οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. 

Ο άνδρας δεν μπόρεσε να δώσει καμία απάντηση ούτε για το πώς, ούτε για το γιατί βρέθηκε στο βουνό σε αυτήν την κατάσταση, ενώ δεν είναι γνωστό αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. 

Πάντως φτάνοντας στο νοσοκομείο δήλωσε ότι διαμένει στη Θεσσαλονίκη και υπέδειξε συγγενικό του πρόσωπο που βρίσκεται στην Κατερίνη, το οποίο και ενημερώθηκε, ώστε να τον παραλάβει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top