Βίκυ Σταμάτη: «Ένιωσα έναν οξύ πόνο σαν να με κάρφωνε ξίφος»

Περιγράφει το έμφραγμα που πέρασε ενώ οδηγούσε

Βίκυ Σταμάτη

Η Βίκυ Σταμάτη υπέστη έμφραγμα και έχοντας ξεπεράσει πια τον κίνδυνο, περιέγραψε πως βίωσε την περιπέτεια της υγείας της. 

Στο νοσοκομείο η Βίκυ Σταμάτη

«Πριν από ένα μήνα δέχτηκα ένα ισχυρό σοκ. Βρέθηκα σε μια ατμόσφαιρα απύθμενης δυστυχίας, πρωτόγνωρης, που χτύπησε ανελέητα την πιο αθώα πλευρά της ζωής…», είπε στο «On Time», εξηγώντας ότι κλονίστηκε σοβαρά από μια επίθεση που δέχτηκε η οικογένειά της.
Αυτό, όπως τόνισε, την κατέβαλε ψυχολογικά και σωματικά, αφού την ήταν αδύνατον να διαχειριστεί την επίθεση που δέχθηκε η ίδια και η οικογένειά της. 

«Συρρικνώθηκα, κατάλαβα πως αρρώστησα, το σώμα με προειδοποίησε, πήρα το μήνυμα. Όλοι, όταν πρόκειται να υποστούν ένα τέτοιο επεισόδιο, να ξέρετε το περιμένουν! Δεν είχα προγραμματιστεί με αυτό που ήρθα αντιμέτωπη. Δυστυχώς άνθρωποι – τέρατα ζουν μονάχα για να καταστρέφουν», συνέχισε.

Όλα έγιναν ενώ οδηγούσε για να πάει σε μια δουλειά που αφορούσε στον γιο της. 

«Υπέστην ένα ανυπόφορο, ύπουλο πόνο σαν να με διαπερνούσε ξίφος. Ενστικτωδώς, το μυαλό με παρέπεμψε σε καρδιολογικό επεισόδιο. Προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου απέναντι σε ένα πρωτοφανή, απροσδόκητο επισκέπτη. Ψηλαφώντας τη βάση του καθίσματος του συνοδηγού, προσπαθώντας να βρω το κινητό μου, είχα την έκλαμψη εκείνη τη στιγμή να τηλεφωνήσω στον θεράποντα ιατρό του άντρα μου, τον κ. Οικονομόπουλο, ο οποίος μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες τηλεφωνικά. Με ικέτεψε να τρέξω στα επείγοντα και να εγκαταλείψω κάθε σκέψη άγχους -στρες. Αισθάνθηκα τον φόβο που μπορεί να αισθανθεί κάποιος συνειδητοποιώντας ότι μπορεί να φύγει… χωρίς να έχει τη δυνατότητα να αποχαιρετήσει. Αυτό που έπαθα ήταν ένας αθόρυβος εχθρός, ο οποίος ονομάζεται έμφραγμα, σπάνιος για τις γυναίκες, αλλά υπαρκτός», εξομολογήθηκε η Βίκυ Σταμάτη.

Την ίδια ώρα συμπαραστέκεται στον σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας, αλλά προσπαθεί να στηρίξει και τον μοναχογιό της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top