Δολοφονία ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ - Χανιά: Ισόβια στον 61χρονο κατηγορούμενο

Τον είχε πυροβολήσει μέσα στο κατάστημά του, τον Μάιο του 2019

δικαστική αίθουσα

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου στον 61χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία του επιχειρηματία- ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ Κώστα Κατσουλάκη στα Χανιά, το 2019. Επίσης, επιβλήθηκε ποινή τριών ετών για τα πλημμελήματα του κατηγορητηρίου.

Χανιά: Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο του ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας πρότεινε την καταδίκη του κατηγορουμένου χωρίς ελαφρυντικά καθώς επίσης να μην γίνει αποδεκτός ο μειωμένος καταλογισμός που ζητήθηκε από τον ίδιο τον κατηγορούμενο και τον δικηγόρο του, υποστηρίζοντας πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και για στην πράξη του είχε θολωμένο μυαλό.

Χανιά: «Πιστολέρο» εκτέλεσε εν ψυχρώ ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ

Η υπερασπιστική γραμμή κινήθηκε στο πλαίσιο ότι, ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα προβάλλοντας ως επιχείρημα, μεταξύ άλλων, ότι του είχε αφαιρεθεί για το λόγο αυτό και η άδεια οπλοφορίας που κατείχε στο παρελθόν.

Την Κυριακή 16 Μαΐου 2019, ο 61χρονος κατηγορούμενος είχε μπει στο κατάστημα μίνι μάρκετ που διατηρούσε στα Χανιά το 43χρονο θύμα και πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ορθουνίου του Δήμου Πλατανιά Χανίων και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Ο δράστης φέρεται να έφυγε από το σημείο, όμως λίγα λεπτά αργότερα, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, παραδόθηκε και συνελήφθη. Ο 61χρονος φέρεται να είχε πει στους αστυνομικούς ότι πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ λόγω κτηματικών διαφορών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top