Θεσσαλονίκη: Iερέας νοσηλεύεται με κορωνοϊό σε κρίσιμη κατάσταση

Καταγγελία ότι δεν έγινε ποτέ ιχνηλάτηση των επαφών του

Συναγερμός έχει σημάνει σε ενορία της Θεσσαλονίκης. Iερέας νοσηλεύεται με κορωνοϊό σε κρίσιμη κατάσταση. Ο αδερφός του ψάλτη της εκκλησίας, ο οποίος είναι γιατρός στη Γαλλία, καταγγέλει ότι δεν έγινε ποτέ η ιχνηλάτιση των επαφών του κρούσματος. Ο άνδρας μιλά αποκλειστικά στο Star. 

Κορωνοϊός: 342 νέα κρούσματα και 9 νεκροί σε μόλις 24 ώρες

Γιατρός  - καταγγέλλων : «Yπάρχει κόσμος που μεταλαμβάνει και ο παπάς την ώρα της θείας μετάληψης είναι χωρίς μάσκα και ο πιστός είναι χωρίς μάσκα , για φανταστείτε το λιγάκι το σκηνικό .Μπορείτε να το φανταστείτε τι έχει γίνει. Για υγειονομική βόμβα μιλάμε».

Η Ανθούλα Ανάσογλου  - συνήγορος του γιατρού λέει« Πληροφορήθηκε από συναδελφό του ότι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο ιερέας του ναού που εκκλησιάζεται η μητέρα του και είναι ψάλτης ο αδερφός του». 

«Βόμβα» κορωνοϊού γάμος στα Τρίκαλα - Εντοπίστηκαν 12 κρούσματα

Ο γιατρός «πάγωσε» μόλις έμαθε τα νέα. Ρώτησε τη μητέρα και τον αδερφό του αν έγινε ιχνηλάτηση. Η απάντηση των δικών του ήταν ότι δεν υπήρξε καμία ιχνηλάτηση, ανάγκασε  τον γιατρό να κάνει καταγγελία στον EΟΔΥ.

Ο γιατρός, ο οποίος εργάζεται σε κλινική στο Παρίσι, μέσα στην καταγγελία του αναφέρει ότι ο ιερέας , ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση , δεν αποκλείεται να έχει έρθει σε επαφή με κρούσματα στο Άγιον Όρος. Αν αποδειχθεί ότι τα πράγματα έγιναν έτσι τότε μιλάμε για μια τεράστια υγειονομική βόμβα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top