Άφαντα τα αποτελέσματα του τεστ κορωνοϊού 33χρονης με μεσογειακή αναιμία

Κινδύνευε καθώς έπρεπε να κάνει μετάγγιση αίματος

H πίεση στα νοσοκομεία λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού είναι μεγάλη. Η Φρόσω, ασθενής με μεσογειακή αναιμία, κατήγγειλε πως πήγε να κάνει τεστ Covid στο Θριάσιο και τελικά δεν πήρε ποτέ τα αποτελέσματα καθώς είχαν... ξεχάσει να την ενημερώσουν λόγω του φόρτου εργασίας.

Κορωνοϊός: Νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων - 453 νέα, τα 174 στην Αττική

«Δεν με έχουν πάρει μέχρι και σήμερα που μιλάμε» κατήγγειλε η κοπέλα, η ταλαιπωρία της οποίας ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες. 

«Eγώ επειδή είμαι στις ευπαθείς ομάδες, έχω μεσογειακή αναιμία, κάτι παιθαίνω στον λαιμό μου. Έχω κάνει πυρετό και με συμβουλεύει η γιατρός να κάνω το τεστ, Παρασκευή βράδυ τώρα αυτό» είπε.

Η 33χρονη πήγε στο Θριάσιο όπου χρειάστηκε να περιμένει αρκετές ώρες. Μάλιστα όπως κατήγγειλε, στο νοσοκομείο δεν ξεχώριζαν τους ασθενείς σε ύποπτα κρούσματα αλλά βρίσκονταν πολλά άτομα στα επείγοντα περιστατικά. 

Μετά από πέντε ώρες αναμονής, η γυναίκα κατάφερε να κάνει το διαγνωστικό τεστ και έφυγε για το σπίτι της περιμένοντας τα αποτελέσματα. 

Λέσβος: Βρέθηκαν 243 κρούσματα κατά την είσοδο μεταναστών στο Καρά Τεπέ

«Εγώ μια εβδομάδα μετά θα έπρεπε να ξέρω οπωσδήποτε τα αποτελέσματα γιατί αν ήμουν θετική, δε θα μπορούσα να πάω να μετάγγιση αίματος. Με πήραν μετά από μια εβδομάδα σχεδόν και μου λένε "κάνουμε ό,τι μπορούμε αλλά έχει καθυστέρηση στο "Αττικόν" νοσοκομείο το εργαστήρι».

«Μου ζήτησε να πάω εκ νέου στο νοσοκομείο, να μου ξαναπάρει τεστ για να σταλεί σε άλλο εργαστήρι» είπε. 

Τελικά αναγκάστηκε να βάλει... μέσο για να μάθει το αποτέλεσμα. «Έμαθα ότι είναι αρνητικό μέσω μιας γνωστής, η οποία είναι προσωπικό στο Θριάσιο και μπήκε στο σύστημα με τα στοιχεία μου και το είδε» ανέφερε. 

Η ιστορία της Φρόσως δεν αποτελεί την εξαίρεση στην κατάσταση που εχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στα νοσοκομεία.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top