Νεκρή σε τροχαίο μάνα τεσσάρων παιδιών: «Προσπάθησα να τη βοηθήσω»

Τι είπε ο σύζυγος της 30χρονης για το μοιραίο βράδυ

Με αίμα βάφτηκε για ακόμη μια φορά η άσφαλτος το Σάββατο, όταν μια νέα γυναίκα και μητέρα τεσσάρων παιδιών έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων, στο Κομπηγάδι Αχαΐας. 

Η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ κινητοποιήθηκαν αμέσως και έφθασαν στον τόπο του τροχαίου για να την απεγκλωβίσουν. Ωστόσο, όταν κατέβηκαν στον γκρεμό, ήταν πλέον αργά, καθώς η 30χρονη γυναίκα είχε, ήδη, χάσει τη ζωή της.

Τι είπε ο σύζυγός της για το μοιραίο βράδυ

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δίνοντας απαντήσεις για το μοιραίο βράδυ, καθώς διέρρευσαν φήμες ότι η γυναίκα του τηλεφώνησε λίγο πριν πεθάνει και ότι η πτώση της ήταν απόπειρα αυτοκτονίας.

Όπως αποκάλυψε ο άνδρας της 30χρονης, ήταν μαζί σε διαφορετικά αυτοκίνητα, όταν η γυναίκα έχασε τον έλεγχο. Επί τόπου ο σύζυγός της ενημέρωσε την αστυνομία και ο ίδιος της κρατούσε συντροφιά, αφού η κοπέλα είχε ακόμα τις αισθήσεις της.

«Της έλεγα κρατήσου. Προσπάθησα να τη βοηθήσω αλλά ήταν πολύ βαθιά… Μετά ήρθαν οι πυροσβέστες, έκαναν τέσσερις ώρες να την ανεβάσουν… Ο πρώτος που κατέβηκε στον γκρεμό είχε φωνάξει ότι είχε ακόμα τις αισθήσεις της, όμως μέχρι να την ανασύρουν είχε πεθάνει», ανέφερε για το μοιραίο βράδυ ο άνδρας της.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι η 30χρονη δεν του τηλεφώνησε λίγο πριν πεθάνει και ότι δεν ισχύον ούτε οι φήμες περί αυτοκτονίας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top