Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης στην Καρδίτσα

Δεκάδες ηλικιωμένοι αποκλεισμένοι σε ορεινά χωριά της περιοχής

Ώρες αγωνίας κυλούν για τον εντοπισμό της αγνοούμενης 40χρονης φαρμακοποιού, το όχημα της οποίας παρασύρθηκε στον Πάμισο ποταμό την Παρασκευή.

Το όχημα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στις λάσπες το μεσημέρι του Σαββάτου, ωστόσο ακόμη δεν έχει εντοπιστεί η ίδια, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες από δύο συνεργεία της ΕΜΑΚ από τη Λάρισα.

Ιανός: Νεκρός ο αγνοούμενος στην Καστανιά Καρδίτσας

Η 40χρονη γυναίκα είχε προσπαθήσει να διασχίσει τον Πάμισο ποταμό με αποτέλεσμα να παρασυρθεί κι έκτοτε να αγνοείται η τύχη της. Άγνωστο παραμένει το εάν και πόσοι άλλοι βρίσκονταν μαζί της στο ίδιο όχημα, το οποίο έχει εντοπιστεί. 

Εξάλλου, ο αριθμός των θυμάτων από τη φονική κακοκαιρία Ιανός ανέρχεται πλέον στους τρεις, καθώς εντοπίστηκε ο 62χρονος κτηνοτρόφος στην Καστανιά Καρδίτσας το πρωί της Κυριακής, ο οποίος αγνοούνταν από χτες όταν εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης κατέρρευσε η σκεπή του σπιτιού του και τον καταπλάκωσε.

Την ίδια ώρα, αρκετές δεκάδες ηλικιωμένων παραμένουν αποκλεισμένοι σε ορεινά χωριά της Καρδίτσας, καθώς οι γέφυρες που προσφέρουν πρόσβαση σε αυτά τα χωριά έχουν καταστραφεί, ενώ δεν έχουν και ηλεκτροδότηση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top