Φρίκη στην Κέρκυρα: Έδερνε την πρώην γυναίκα του στον αγιασμό του σχολείου

Αποτροπιαστικές εικόνες μπροστά σε γονείς και μαθητές

Απίστευτες σκηνές αγριότητας εκτυλίχθηκαν χθες έξω από σχολείο της Κέρκυρας την ώρα του αγιασμού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας αρχικά επιτέθηκε λεκτικά στην πρώην σύζυγό του, η οποία περίμενε έξω από το σχολείο μέχρι να τελειώσει ο αγιασμός. Στη συνέχεια όμως άρχισε να την ξυλοκοπά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων γονιών και του ίδιου του του παιδιού. 

Το πιο σοκαριστικό από όλα είναι ότι κανείς από τους γονείς που βρίσκονταν εκεί δεν έκανε τίποτα για να τον σταματήσει, μέχρι τελικά που μπήκαν στη μέση δύο μαμάδες και σταμάτησε. 

Αποκαλυπτική είναι η περιγραφή μιας μητέρας για τα όσα συνέβησαν στο Facebook.

«Την έβριζε, τη χτυπούσε και κανείς μα κανείς δεν έκανε κάτι να τον σταματήσει. Όσο τραγικό είναι το γεγονός της κακοποίησης άλλο τόσο αναίσχυντη ήταν και η συμπεριφορά των άλλων γονιών. Δεν έκαναν τίποτα για να τον σταματήσουν παρά μόνο κοιτούσαν λες και έβλεπαν κάποιο σίριαλ στην TV. Την κακοποίηση αυτής της γυναίκας έπαψαν δύο μαμάδες οι οποίες μπήκαν στη μέση για να τον σταματήσουν. Τα παιδάκια κρύβονταν πίσω από την πλάτη των γονιών τους, το δικό της παιδί έκλαιγε ασταμάτητα», έγραψε.

Το θύμα έκανε καταγγελία στην αστυνομία για το συμβάν και σε βάρος του πρώην συζύγου της σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί ο 45χρονος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα δεν έχει εξεταστεί ακόμα από ιατροδικαστή. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top