Συναυλία Θεοδωρίδου: Ντόρος για ελλιπή μέτρα προστασίας- Η απάντησή της

Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα, υποστηρίζουν τραγουδίστρια και διοργανώτρια εταιρία

Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε μετά τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στον Πειραιά, αφού κάποιοι κατηγορούν τους διοργανωτές για ελλιπή μέτρα προστασίας λόγω κορωνοϊού. Ωστόσο, η δημοφιλής τραγουδίστρια δίνει τελείως διαφορετική εκδοχή.

Οι εικόνες κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο Κατράκειο έδειχναν αρκετό κόσμο στις εξέδρες και πολλοί ήταν αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν, λέγοντας ότι δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας, ότι ο ένας ήταν πάνω στον άλλο και κακώς η αστυνομία δεν παρενέβη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σπύρου Λάμπρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία υπεύθυνοι είναι οι διοργανωτές και η αστυνομία για την τήρηση των μέτρων. Αν είχαν εντοπίσει κάτι, θα έπρεπε να διακόψουν τη συναυλία.  

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και η διοργανώτρια εταιρία με ανακοίνωσή τους διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι δεν τηρήθηκαν τα μέτρα και υποστηρίζουν ότι:

-αρίθμησαν τα καθίσματα που επιτρεπόταν η παραμονή
-μοίρασαν αντισηπτικά και μάσκες στον κόσμο 
-εκτός από την ιδιωτική ασφάλεια υπήρχαν και αστυνομικοί για την τήρηση των μέτρων.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κάποια δίωξη κατά των διοργανωτών, ούτε κατά της Νατάσας Θεοδωρίδου σχετικά με τα μέτρα, ωστόσο εξετάζουν οι αρχές αν τηρήθηκε το γράμμα του νόμου.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top