Έφοδος σε τρεις φυλακές - Κατασχέθηκαν μαχαίρια και κινητά τηλέφωνα

Στα καταστήματα κράτησης Κομοτηνής, Χανίων και Δομοκού

Ευρήματα από έρευνες σε Καταστήματα Κράτησης

Δεκαδες μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα ακόμα και.. ηλεκτρική ψησταριά κατασχέθηκαν, σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στα Καταστήματα Κράτησης Κομοτηνής, Χανίων και Δομοκού από σωφρονιστικούς υπαλλήλους μετά από εντατικούς ελέγχους.

Συγκεκριμένα, στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής, η οποία έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 6 αυτοσχέδια μαχαίρια, 3 κινητά τηλέφωνα, 2 φορτιστές τηλεφώνων και συρματόσχοινο με λαβές.

Φυλακές Κέρκυρας: Βρέθηκαν όπλα, ναρκωτικά & αυτοσχέδια μαχαίρια

Την ίδια ώρα στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων, σε δύο κελιά της Γ' πτέρυγας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο μαχαίρι, αυτοσχέδιο κατσαβίδι και πέτρα, μικροποσότητα χασίς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην πτέρυγα Ε1 του Καταστήματος Κράτησης Δομοκού, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 3 αυτοσχέδια μαχαίρια, μεταλλική λάμα, κινητό τηλέφωνο - ρολόι, ηχοσύστημα 3 ηχείων, μηχανή του καφέ, ηλεκτρική ψησταριά, αυτοσχέδια μηχανή δερματοστιξίας, 4 τράπουλες, mp3 player, 2 usb, 4 ακουστικά και 3 φορτιστές.

Φυλακές Κορυδαλλού: Αιφνιδιαστική έφοδος στα κελιά κρατουμένων

Σε όλες τις περιπτώσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι Εισαγγελείς και οι τοπικές αστυνομικές Αρχές, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top