Διάσωση στο Αντίρριο: Πώς η 3χρονη ξέφυγε από τον έλεγχο των γονιών της

Είχε απομακρυνθεί 500 μέτρα από την παραλία

Πανικός επικράτησε σε παραλία του Αντιρρίου το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ένα 3χρονο κοριτσάκι διασώθηκε από φέρι μποτ, καθώς είχε παρασυρθεί από τα θαλάσσια ρεύματα.

Διάσωση 3χρονου: «Είχε γίνει ένα με το φουσκωτό. Δε διακρινόταν καν»

Το κοριτσάκι είχε ξεφύγει από τον έλεγχο των γονιών του και απείχε από τις ακτές τουλάχιστον 500 μέτρα. Το παιδί τελικά διασώθηκε από ένα φέρι μποτ, που προσέγγισε τη μικρή και την περισυνέλλεξε με ασφάλεια.

Διάσωση 3χρονου παιδιού στο Αντίρριο - Το παρέσυραν τα ρεύματα

Πώς το κοριτσάκι διέφυγε των γονιών του

Σύμφωνα με το npress, το κοριτσάκι, λίγο πριν παρασυρθεί από τα κύματα, έπαιζε στην ακτή με τον πατέρα του. Ο αέρας, όμως, άλλαξε αμέσως και τα ρεύματα παρέσυραν το μικρό αγγελούδι, μέσα από τα χέρια του μπαμπά του. Έσπευσαν αρκετοί να πιάσουν το φουσκωτό, αλλά φοβόντουσαν μην αναποδογυρίσει και πνιγεί το παιδί που ήταν μέσα.

Όσοι έκαναν μπάνιο μπήκαν στην θάλασσα και έτρεξαν να βοηθήσουν αλλά κανένας δε μπορούσε να το φτάσει, καθώς το φουσκωτό της μικρής έτρεχε γρήγορα προς την αντίθετη κατεύθυνση από την παραλία. Ακόμα και ένα βαρκάκι προσπάθησε να την πιάσει αλλά μάταια.

Εν τέλει, η περιπέτεια της 3χρονης είχε αίσιο τέλος, ενώ ψυχολόγος που έσπευσε αμέσως κοντά στους γονείς τους παρότρυνε να αφήσουν το κορίτσι στην παραλία, ώστε να μην της δημιουργηθεί φοβία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top