Το τελευταίο αντίο στον Σάββα Θεοδωρίδη - Στη Μητρόπολη Αθηνών η κηδεία του

Σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε τον επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ

Στη Μητρόπολη Αθηνών αποχαιρέτησε σήμερα η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού τον Σάββα Θεοδωρίδη

Δίπλα στα παιδιά του εκλιπόντος ήταν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν, ο Μισέλ Πλατινί, παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων.

Παίκτες του Ολυμπιακού φορώντας μάσκα με το σύμβολο της ομάδας, στη Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη

Παίκτες του Ολυμπιακού φορώντας μάσκα με το σύμβολο της ομάδας, στη Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη

Σάββας Θεοδωρίδης: Το αντίο από τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Μεταξύ άλλων στεφάνι στην μνήμη του Σάββα Θεωδορίδη κατέθεσαν ο κύριος Βαρδής και η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Στεφάνια με συλλυπητήριες ευχές στην οικογένεια του Σάββα Θεοδωρίδη

Στεφάνια με συλλυπητήριες ευχές στην οικογένεια του Σάββα Θεοδωρίδη

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και παλαίμαχος τερματοφύλακας έφυγε απ' τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, στις 17 Αυγούστου. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και στις 12 Αυγούστου εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία», έχοντας διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό. 

Στην εντατική ο Σάββας Θεοδωρίδης - Διαγνώστηκε με κορωνοϊό

Όλο αυτό το διάστημα και παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε δε σταμάτησε στιγμή να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Γι΄ αυτό και σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετήσει τον επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ. 

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Πέθανε ο Σάββας Θεοδωρίδης σε ηλικία 85 χρόνων

Λίγα λόγια για τον Σάββα Θεοδωρίδη

Ο Σάββας Θεοδωρίδης γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1935 στους Αμπελόκηπους και άρχισε το ποδόσφαιρο σε νεαρή ηλικία από την Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων. Το 1953, σε ηλικία 18 ετών, πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε έως το 1962, όταν κι αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δράση. Κατέκτησε πέντε σερί πρωταθλήματα (απ' το 1955 έως το 1959) και ισάριθμα Κύπελλα, ενώ με τη φανέλα της Εθνικής αγωνίστηκε σε 12 αναμετρήσεις.

Μετά τη λήξη της καριέρας του, παρέμεινε κοντά στον Ολυμπιακό, ενώ την τελευταία εικοσαετία είχε διοικητικό ρόλο είτε ως αντιπρόεδρος είτε ως γενικός αρχηγός της ομάδας. Ήταν μία παρουσία στα αποδυτήρια των «ερυθρολεύκων» που εξέπεμπε σεβασμό και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας τον εκτιμούσαν για όσα προσέφερε τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά στην ομάδα. 

Ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι πατέρας του Δημήτρη Θεοδωρίδη και πεθερός της Δούκισσας Νομικού. Το ζευγάρι έδωσε το όνομα «Σάββας» στον πρωτότοκό γιο του προς τιμήν του.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top