Κορωνοϊός: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις μάσκες

Η «καμπάνα» για μη χρήση μάσκας παραμένει στα 150 ευρώ

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη χρήση μάσκας και τα πρόστιμα πέφτουν βροχή. Η μάσκα πλέον είναι υποχρεωτική σε όλους σχεδόν τους κλειστούς χώρους, και οι πολίτες προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομενα.

Μύκονος: Μία σύλληψη για πριβέ πάρτι σε βίλα - 15 έλεγχοι σε beach bar

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης οι αστυνομικοί κάνουν ελέγχους σε λεωφορεία κα ταξί. Με στόχο τη διακοπή της αλυσίδας μετάδοσης του κορωνοϊού, οι μάσκες είναι πλέον παντού και γίνονται αναπόσπαστο αξεσουάρ όλων.  

Οι αστυνομικοί έχουν εντολή να πραγματοποιούν ελέγχους σε ΜΜΜ και καταστήματα προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα μέτρα τηρούνται, καθώς υπάρχει ανησυχία από την έξαρση των κρουσμάτων.

Η «καμπάνα» για μη χρήση μάσκας παραμένει στα 150 ευρώ και σήμερα έπεσαν πολλές. Κάποιοι καταστηματάρχες μάλιστα αν κάποιος πελάτης έχει ξεχασει τη μάσκα του, τότε του δίνουν εκείνοι μόλις μπει στο κατάστημα.

Καλοκαίρι - Κορωνοϊός: Δε θα αυξηθεί η πληρότητα των πλοίων

Παρόλα αυτά, όσοι εργάζονται σε καταστήματα και χρειάζεται να τη φορούν πολλές ώρες δυσκολεύονται. Πάντως για να είναι αποτελεσματική η χρήση της θα πρέπει πρώτα απ΄όλα να χρησιμοποιείται σωστά.

Μύκονος :5 έλεγχοι και μία σύλληψη για πάρτι σε βίλα

Σε 15 ελέγχους σε beach bar και κέντρα διασκέδασης της Μυκόνου προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η Αστυνομία, ενώ συνελήφθη και ένας ενοικιαστής βίλας για διοργάνωση πάρτι.

Oι εικόνες συνωστισμού ήταν πρωτοφανείς σε τρία τουλάχιστον beach clubs του νησιού τη στιγμή μαλιστα που ο  υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρισκόταν στη Μύκονο για να ενημερωθεί για τους ελέγχους στις επιχειρήσεις του νησιού, σχετικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό.

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας και σε δημοσίους υπαλλήλους

Ο ίδιος μάλιστα ζήτησε από τους αστυνομικούς που βρίσκονται στο νησί να αυξήσουν τις περιπολίες και τους ελέγχους τους και να είναι ιδιαίτερα αυστηροί σε beach bars αλλά και βίλες όπου διοργανώνονται πριβέ πάρτι, με αμέτρητους καλεσμένους.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top