Λαμία: Εξιτήριο για το ζευγάρι Σέρβων με κορωνοϊό 

Την Κυριακή «πετάνε» για Βελιγράδι

Λαμία-Σέρβοι

Το ζευγάρι των Σέρβων τουριστών με κορωνοϊό πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Λαμίας που τους φιλοξένησε για περισσότερες από 17 ημέρες.

Η περιπέτεια των Σέρβων, ενός άντρα 56 ετών και της συνομήλικης γυναίκας του, ξεκίνησε στις 7 Ιουλίου και μαζί τους μια μεγάλη περιπέτεια όσων ήρθαν σε επαφή όπως τους τουριστικούς πράκτορες, τους οδηγούς ταξί αλλά και το υγειονομικό προσωπικό.

Κορωνοϊός: Θετικοί Σέρβοι τουρίστες - Μεταφέρθηκαν με ταξί στο νοσοκομείο

Το συγκεκριμένο ζευγάρι κατέφτασε στην Ελλάδα με γκρουπ από τη Σερβία κι αντί να απολαύσουν τις ομορφιές της βόρειας Εύβοιας, απόλαυσαν τη... φιλοξενία του Νοσοκομείου Λαμίας.

Είχαν φτάσει βέβαια στην Ελλάδα το Σάββατο 4 Ιουλίου, δύο ημέρες πριν κλείσουν τα σύνορα για τους πολίτες της χώρας τους και είχαν καταλύσει σε ξενοδοχείο στην Αιδηψό.

Μόνο με αρνητικό τεστ στην Ελλάδα ταξιδιώτες από Βουλγαρία και Ρουμανία

Ο άντρας αδιαθέτησε κι επισκέφτηκε με τη σύζυγό του το Κέντρο Υγείας Αιδηψού, από όπου τους παρέπεμψαν στο Νοσοκομείο Λαμίας. Μάλιστα, η μετάβαση τους από τη βόρεια Εύβοια στο Νοσοκομείο Λαμίας έγινε με δύο ταξί προς και από το λιμάνι της Αρκίτσας!

Από τη στιγμή που τα τεστ βγήκαν θετικά, σήμανε συναγερμός στο Νοσοκομείο και στην Πολιτική Προστασία και φυσικά στη Γενική Διεύθυνση Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΣτΕ, που ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου ιχνηλάτησης των επαφών των δύο Σέρβων και κυρίως του εντοπισμού όσων μεσολάβησαν μέχρι να φτάσουν στον ασφαλή χώρο του Νοσοκομείου.

Κορωνοϊός: Νέο κρούσμα στην Αταλάντη - Συνολικά εννέα στη Φθιώτιδα

Τέλος καλό με την αρνητικοποίηση δύο φορές των τεστ που έκαναν για κορονοϊό στο Νοσοκομείο. Φεύγοντας μάλιστα δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν στα σερβικά και στα αγγλικά, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας.

Αύριο Κυριακή θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για την πατρίδα τους.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top