Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία Μακρή: Λύγισε η σύζυγός του

Είδε τους κατηγορούμενους και κατέρρευσε

Ξεκίνησε σήμερα η δίκη για την άγρια δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βουλά τον Οκτώβριο του 2018. Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας βρέθηκε από νωρίς η σύζυγος του θύματος, Βικτώρια Καρύδα, η οποία δεν άντεξε όταν αντίκρισε τους δύο κατηγορούμενους και κατέρρευσε μέσα στη δικαστική αίθουσα. 

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει», δήλωσε η κ. Καρύδα.

Πρόσθεσε μάλιστα πως κάθε μέρα θα βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα, μέχρι οι κατηγορούμενοι να αποκαλύψουν ποιος βρίσκεται πίσω από την εντολή θανάτου του συζύγου της και τους λόγους που έδωσε την εντολή αυτή. 

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 32χρονος Βούλγαρος, ο οποίος ωστόσο αρνείται όλες τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί. 

Ο ίδιος έχει δηλώσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Τασούλα Παπανικολάου πως δεν έχει καμία εμπλοκή στη δολοφονία, ούτε και ο αδελφός του και δηλώνει αθώος. 

Βίντεο ωστόσο από την ώρα της εκτέλεσης του επιχειρηματία, δείχνει, σύμφωνα με τη δικογραφία, έναν άνδρα με τον σωματότυπο του κατηγορουμένου να «γαζώνει» τον επιχειρηματία.

Παρ’ όλ’ αυτά, ο 32χρονος επιμένει πως δεν γνώριζε τον επιχειρηματία και πως δεν είχε κανένα κίνητρο για να τον σκοτώσει. 

«Ούτε εγώ, ούτε ο αδερφός μου έχουμε σχέση με αυτό το σκληρό έγκλημα. Ήρθα στην Ελλάδα, όπως έκανα τόσες πολλές φορές στο παρελθόν, επειδή αγαπώ την Ελλάδα. Ήθελα να φέρω την οικογένειά μου και τον νεογέννητο γιο μου να ζήσουν εδώ» έχει δηλώσει. 

Πάντως τα στοιχεία σε βάρος τους είναι αρκετά, ενώ υπάρχουν αποδείξεις πως δεκαεννιά μέρες πριν την ψυχρή εκτέλεση του επιχειρηματία, τον παρακολουθούσαν με διαφορετικά νοικιασμένα αυτοκίνητα, της ίδιας όμως μάρκας. 

Η σύζυγος και η οικογένεια του Γιάννη Μακρή αναμένουν την εξέλιξη της δίκης. Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά, κυρίως για τη Βικτώρια Καρύδα, η οποία πρέπει να δώσει απαντήσεις στα δύο μικρά παιδιά της, εξηγώντας τους το γιατί πέθανε οι μπαμπάς τους. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top