Ηλεία: Προφυλακίστηκαν οι δύο για την απόπειρα αρπαγής 14χρονου

Τι είπαν οι γονείς του παιδιού

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο κατηγορούμενοι για την απόπειρα αρπαγής ενός 14χρονου στην Ηλεία. 

Aπόπειρα αρπαγής 14χρονου στην Ηλεία: «Μπες στο βαν-Μας έστειλε η μαμά σου»

Πρόκειται για δύο αδέλφια βουλγαρικής καταγωγής, 23 και 19 χρονών, οι οποίοι συνελήφθησαν σχεδόν αμέσως μετά από την καταγγελία της απόπειρας αρπαγής, χάρη στην παρατηρητικότητα του 14χρονου, ο οποίος αναγνώρισε τον έναν από αυτούς. 

Τα δύο αδέλφια επέβαιναν σε ένα βαν, είδαν τον μικρό, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από το φροντιστήριο, τον πλησίασαν λέγοντάς του ότι τους έστειλε η μητέρα του και προσπάθησαν να τον βάλουν μέσα στο βαν. 

Ο 14χρονος όμως αντιστάθηκε κατάφερε να τους ξεφύγει, πήγε σπίτι του και με τους γονείς του προχώρησαν στην καταγγελία. 

«Τρόμαξε πάρα πολύ, ακόμα είναι ταραγμένος»

Οι γονείς του αγοριού μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψαν τον τρόμο που έζησαν. 

Όπως είπε η μητέρα του παιδιού, τόσο εκείνη, όσο και ο γιος της τρόμαξαν πάρα πολύ. 

«Δεν έχουμε ιδέα τι ήθελαν από το παιδί μας. Ευτυχώς φάνηκε γενναίος και παρά τον φόβο του κατάφερε να προστατέψει τον εαυτό του, όπως του έχουμε πει», είπε. 

Ζήτησε μάλιστα την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, καθώς, όπως είπε, αν δεν ήταν το δικό της παιδί, θα ήταν κάποιο άλλο, ενδεχομένως πιο αθώο που θα παρασυρόταν και θα πήγαινε μαζί τους. 

Ο πατέρας του μικρού από την πλευρά του τόνισε πως ακόμα είναι ταραγμένος, αλλά προσπαθεί να μην το δείχνει για να μην επιβαρύνει την ψυχολογία του γιου του. 

«Νιώθουμε δικαιωμένοι με την προφυλάκιση των συλληφθέντων. Ακόμα  δεν έχουμε ηρεμήσει όμως με ότι έχει συμβεί. Να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο αυτό θέλουμε», είπε.

Όσο για την ψυχολογία του γιου του, είπε πως ταράζεται όποτε το σκέφτεται, αλλά όλοι κάνουν προσπάθεια να το ξεπεράσουν και να συνεχίσουν τις ζωές τους. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top