ΣΤΑΣΥ: Πυκνώνουν τα δρομολόγια του μετρό

Τραμ: Πού θα διακοπεί η κυκλοφορία λόγω εργασιών το Σάββατο 6 Ιουνίου

Πυκνώνουν ακόμη περισσότερο από την ερχόμενη Τρίτη 9 Ιουλίου, τα δρομολόγια των συρμών στις γραμμές 2 και 3 του μετρό. Έτσι, τις ώρες αιχμής οι χρονοαποστάσεις των δρομολογίων θα διαμορφωθούν στα 4,5 λεπτά από τα 5 που είναι σήμερα, σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ. 

Στη γραμμή 2 δρομολόγια ανά 4,5 λεπτά θα υπάρχουν από τις 7:00 έως τις 11:00 και από τις 13:30 έως τις 17:30. Αντίστοιχα, στη γραμμή 3 οι συρμοί θα φτάνουν ανά 4,5 λεπτά από τις 7:00 έως τις 17:30. Τις υπόλοιπες ώρες έως τις 20:30 και στις δύο γραμμές τα δρομολόγια θα γίνονται ανά 5 λεπτά.

Στη γραμμή 1 και στο δίκτυο του Τραμ, δεν αλλάζουν οι συχνότητες των δρομολογίων.

Γώγος: Τα καλά και το κακό σενάριο για την εξέλιξη του κορωνοϊού

Διακοπή Τραμ

Διακοπή της κυκλοφορίας των συρμών της γραμμής του Τραμ στο τμήμα από τη στάση «Ζέφυρος» έως τη στάση «Μουσών», θα υπάρξει αύριο Σάββατο 6 Ιουνίου λόγω έργων. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί ανύψωση και τοποθέτηση εναέριας πεζογέφυρας στη συμβολή της Λεωφ. Ποσειδώνος με την οδό Καλαμακίου. Η τοποθέτηση της πεζογέφυρας υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει στις 09:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί περί τις 14:00 το μεσημέρι. Το διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στην εναέρια γραμμή του Τραμ.

Εως την ολοκλήρωση των εργασιών τα δρομολόγια του Τραμ θα διεξάγονται στα τμήματα Κασομούλη - Μουσών και Ασκλ. Βούλας - Ζέφυρος.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top