Εξαφάνιση στον Υμηττό: «Από χθες τη νύχτα είμαστε με φακούς στο βουνό»

Τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του 55χρονου

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια ενός άντρα, 55 ετών, που έχει να δώσει σημάδια ζωής από χθες το πρωί. Ο Γιώργος Κολπακίδης έφυγε από το σπίτι του για να κάνει τη συνηθισμένη βόλτα του στον Υμηττό και από τότε αγνοείται. 

«Από χθες τη νύχτα είμαστε βέβαια με φακούς στο βουνό, είχαν έρθει και κάποιοι εθελοντές. Έχουμε ψάξει σε πάρα πολλά μονοπάτια από χθες, έχουμε ακολουθήσει όλες τις πιθανές διαδρομές που μπορεί να έκανε» είπε η κόρη του 55χρονου. 

Αγνοούμενος στον Υμηττό: Πήγε για περπάτημα στο βουνό και δεν επέστρεψε

Την ίδια ώρα αστυνομικοί, πυροσβέστες και εθελοντές ερευνούν κάθε σημείο του δυτικού Υμηττού για να εντοπίσουν το παραμικρό ίχνος που θα τους οδηγήσει στον 55χρονο άνδρα.  

Σχεδόν κάθε μέρα στις 11 το πρωί ο 55χρονος ανέβαινε το Υμηττό και έκανε μια διαδρομή μέσα από διάφορα μονοπάτια διάρκειας περίπου τριών ωρών. Το ίδιο έκανε και χθες.

Ώρες αγωνίας για την οικογένειά του

Η οικογένειά του ζει ώρες αγωνίας. Η σύζυγός του δεν έχει φύγει ούτε ένα λεπτό από το βουνό, η κόρη του κάνει συνεχείς εκκλήσεις μέσα από το Facebook.

«Εγώ πιστεύω ότι ή λόγω καιρού κάπου γλίστρησε ή μήπως αν κάποιος πέρναγε επειδή ήταν και η παγκόσμια ημέρα με τα ποδήλατα μήπως κάποιος ποδηλάτης κατά λάθος τον έσπρωξε, ή κάποιο από αυτά τα μηχανάκια του βουνού δεν ξερω, ή μπορεί να τον έπιασε η καρδιά του» είπε η κόρη του. 

Στη μάχη για τον εντοπισμό του 55χρονου, έχουν ρίξει αστυνομικά σκυλιά αλλά και drone της πυροσβεστικής. 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top