Κορωνοϊός: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο του 35χρονου στη Θεσσαλονίκη

Ο νεαρός άνδρας είναι το νεότερο θύμα και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στις 21-04 το πλήρες ρεπορτάζ για την υπόθεση του 35χρονου που έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό.

Εντολή για τη διεξαγωγή έρευνας έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς σχετικά με τον θάνατο του 35χρονου στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη και νεότερο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Θεσσαλονίκη: Θετικές στον κορωνοϊό η σύζυγος και η πεθερά του 35χρονου

Με εντολή του προϊσταμένου, ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Γιώργος Νούλης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθεί η αιτία του θανάτου και αν υπάρχουν ευθύνες των θεραπόντων ιατρών για την κατάληξη του 35χρονου. 

Αυτός είναι ο 35χρονος που πέθανε από κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη

Στα πλαίσια της έρευνας, θα κληθούν να καταθέσουν μέλη της οικογένειας του θύματος, ενώ αναμένεται να προσκομίσουν σχετικά έγγραφα και ιατρικές εξετάσεις από το νοσοκομείο.

Κορωνοϊός: «Στα δύο πρώτα τεστ ήταν αρνητικός ο 35χρονος»

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος πατέρας ενός μικρού κοριτσιού 18 μηνών, που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό στις 22 Απριλίου, δεν αντιμετώπιζε κάποιο υποκείμενο νόσημα, ενώ συγγενικά του πρόσωπα άφησαν αιχμές για θάνατο που επήλθε λόγω ιατρικών λαθών.

Τέλος, στη σορό του 35χρονου δεν διενεργήθηκε νεκροψία/νεκροτομή υπό το φόβο διασποράς του ιού γεγονός που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την διαλεύκανση της υπόθεσης του 35χρονου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top