«Άδειες καρέκλες»: Πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία από τον κλάδο της εστίασης

Οι επιχειρηματίες ζητούν αποτελεσματικές λύσεις μετά το lockdown

Στο βίντεο του Associated Press εικόνες από τη διαμαρτυρία με «άδειες καρέκλες» σε Βερολίνο και Φρανκφούρτη στις 24/4

Στην πανευρωπαϊκή εκδήλωση διαμαρτυρίας «άδειες καρέκλες» («empty chairs») θα συμμετάσχει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων.

Τραπεζοκαθίσματα παντού και μείωση του ΦΠΑ στον καφέ

Η διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 20:00 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Τις εκδηλώσεις θα υλοποιήσουν οι πρωτοβάθμιοι σύλλογοι. Η κεντρική εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί, ίδια μέρα και ώρα, στην πλατεία Συντάγματος με την τοποθέτηση άδειων καρεκλών. 

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star 

Στις 24/4 πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία με «άδειες καρέκλες» από επιχειρηματίες της εστίασης στη Φρανκφούρτη- Σε κάθε καρέκλα αναγραφόταν το όνομα από κάθε παμπ και εστιατόριο της πόλης, τα οποία εξακολουθούν να μένουν κλειστά λόγω lockdown/ φώτο ΑΡ

Οι «άδειες καρέκλες» αποτελούν μια συμβολική βουβή διαμαρτυρία από τον κλάδο της εστίασης και διασκέδασης. Θα υλοποιηθεί από την ΠΟΕΣΕ, χωρίς την παρουσία των ανθρώπων του κλάδου. 

Αίτημα είναι η εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων για την επιβίωση των επαγγελματιών της εστίασης και διασκέδασης, αφού ο τομέας τους έχει πληγεί πολύ από το κλείσιμο των καταστημάτων λόγω κορωνοϊού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top