Ιδιοκτήτης καφετέριας έκανε delivery καφέδες και… κοκαΐνη

Χρυσές δουλειές εν μέσω καραντίνας

περιπολικό

Delivery κοκαΐνη μαζί με καφέδες και σάντουιτς έκανε ένας 29χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας εν μέσω καραντίνας, βγάζοντας λεφτά με ουρά, αφού η πελατεία του όπως αποδείχθηκε ήταν αυξημένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος συνελήφθη στη Γλυφάδα μετά από τυχαίο έλεγχο από αστυνομικούς, την ώρα που έκανε delivery καφέδες με το μηχανάκι του. 

Αρχικά οι αστυνομικοί αφού έκαναν τον έλεγχο ήταν έτοιμοι να τον αφήσουν να φύγει, αφού τους είπε ότι κάνει delivery καφέδες και τους έδειξε και το απαραίτητο χαρτί για τη μετακίνησή του. 

Όμως η παρατηρητικότητα ενός από τους αστυνομικούς είχε σαν αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί πώς ο 29χρονος εξυπηρετούσε κατ’ οίκον χρήστες κοκαΐνης. 

Αυτό που προκάλεσε το ενδιαφέρον του αστυνομικού ήταν ότι η πινακίδα κυκλοφορίας της μηχανής ήταν φθαρμένη. Όταν την χτύπησαν στα τερματικά τους, διαπίστωσαν ότι τελικά το δίκυκλο ανήκει σε έναν σεσημασμένο Αλβανό, ο οποίος είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. 

Ακολούθησε έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας βρήκαν κρυμμένες στις συσκευασίες του καφέ δόσεις κοκαΐνης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 29χρονος. 

Στη συνέχεια με εισαγγελική εντολή οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 29χρονου στη Γλυφάδα, όπου βρέθηκε επιπλέον ποσότητα κοκαΐνης. 

Στο διαμέρισμα βρισκόταν η σύντροφος του νεαρού, η οποία συνελήφθη και αυτή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top