Κορωνοϊός: Στους 134 οι νεκροί - Κατέληξε ασθενής της κλινικής «Ταξιάρχαι»

Εμφάνισε πνευμονία και σηπτικό σοκ

Στους 134 ανέρχονται πλέον οι νεκροί στη χώρα μας από κορωνοϊό, καθώς άλλος ένας συμπολίτης μας έχασε τη μάχη απέναντι στην πανδημία.

Κορωνοϊός: Έφτασαν τους 133 οι νεκροί στην Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 60χρονο άνδρα, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και ήταν ένας από τους ασθενείς της κλινικής «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι που είχε διαγνωσθεί θετικός στον ιό.

Ο άτυχος 60χρονος είχε μεταφερθεί από το Λαϊκό αρχικά στην κλινική του Περιστερίου και από εκεί στο ΝΙΜΙΤΣ, όπου και κατέληξε. Εμφάνισε πνευμονία και σηπτικό σοκ λόγω Covid-19.

Ιατρικό μυστήριο ο θάνατος των τριών νέων ανθρώπων από κορωνοϊό

Ο 60χρονος είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα και είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, γι' αυτό είχε μεταφερθεί αρχικά στο Λαϊκό, ενώ έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Σάββατο, έφυγαν από τη ζωή άλλοι τρεις ασθενείς με κορωνοϊό, μια 58χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, η οποία έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια και σακχαρώδη διαβήτη, ένας 91χρονος στο «Σωτηρία», που αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, και ένας 78χρονος στον «Ευαγγελισμό», με υποκείμενα νοσήματα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top