Κορωνοϊός: 42 οι νεκροί - Πληροφορίες και για 43ο θύμα

58χρονος από τη Θεσσαλονίκη φέρεται να είναι ο τελευταίος ασθενής

Συνολικά τρεις άνθρωποι κατέληξαν σήμερα από κορωνοϊό στη χώρα μας, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα στους 42, ενώ νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο και για 43ο θύμα.

Το τελευταίο θύμα φέρεται να είναι ένας 58χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη με υποκείμενα νοσήματα. Νωρίτρα, είχε γίνει γνωστό ότι έφυγαν από τη ζωή δύο ακόμα άνδρες, ένας από την Ξάνθη και ένας από την Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για τον νεκρό από την Ξάνθη πρόκειται για έναν 61χρονο, ο οποίος είχε παρουσιάσει ήπια συμπτώματα του ιού, ωστόσο στη συνέχεια η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε τα ξημερώματα.

Ο 61χρονος είναι το τέταρτο θύμα που αφήνει πίσω του ο κορωνοϊός στην Ξάνθη, η οποία μετράει ήδη 12 επιβεβαιωμένα κρούσματα. 

Ο τρίτος νεκρός είναι ένας 70χρονος από την Αλεξανδρούπολη.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως έχασε τη ζωή του ένας ακόμα άνθρωπος από την Καστοριά. 

Ο νέος χάρτης του κορωνοϊού: Ποιες περιοχές δεν έχουν ούτε ένα κρούσμα

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 54χρονο άνδρα από την Οινόη, ο οποίος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. 

Πρόκειται για τον έκτο συμπατριώτη μας από την πόλη της Μακεδονίας που χάνει τη μάχη με τον φονικό ιό. Συνολικά, στο νομό Καστοριάς τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανήλθαν στα 53.  Από αυτά στο νοσοκομείο της Καστοριάς νοσηλεύονται επτά ασθενείς, ενώ στη Θεσσαλονίκη έχουν διακομισθεί 43 συνολικά ασθενείς, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι διασωληνωμένοι.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ έγινε γνωστό ότι έχασε τη ζωή της μια 76χρονη γυναίκα στη Λέσβο.

Zαν Παπαδόπουλος: «O Kορωνοϊός χτυπά ακόμα και μωρά»

Συνολικά έχουν επιβεβαιωθεί εργαστηριακά 1.156 κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων τα 95 ανακοινώθηκαν χθες. Από όσους νοσηλεύονται 69 ασθενείς βρίσκονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), ενώ άλλοι πέντε ασθενείς έχουν εξέλθει από τη ΜΕΘ. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top