Συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική ο «αναρχικός πρόσφυγας»

Ζητούσε να πάρουν τα όπλα οι μετανάστες στον Έβρο

αντιτρομοκρατική

Χειροπέδες πέρασε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία χθες, Κυριακή στον αυτοαποκαλούμενο «αναρχικό πρόσφυγα, από το Ιράν, ο οποίος πριν από μερικές μέρες καλούσε τους αναρχικούς να προμηθεύσουν όπλα τους μετανάστες που βρίσκονταν στον Έβρο. 

«Οι σφαίρες είναι ο μόνος τρόπος να ανοίξουν τα σύνορα για όλους του μετανάστες», έγραφε σε κείμενό του, που είχε δει το φως της δημοσιότητας σε γνωστούς διαδικτυακούς τόπους των αντιεξουσιαστών. 

Σε αυτό ο Ιρανός περιέγραφε πώς έφτασε στην Ελλάδα και σημείωνε πως «εμείς οι μετανάστες που βρισκόμαστε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δε θα πρέπει να είμαστε ήσυχοι και πρέπει να βγούμε στους δρόμους μαζί με τους ντόπιους ενάντια σε ό,τι συμβαίνει στα σύνορα Τουρκίας – Ελλάδας».

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής τον εντόπισαν στην Κυψέλη και τον συνέλαβαν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως διατηρούσε σχέσεις με καταζητούμενο για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Το αδίκημά του χαρακτηρίζεται ως πλημμέλημα, εμπίπτει, όμως, στον αντιτρομοκρατικό νόμο και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top