Κορωνοϊός: Τι είπε στο STAR o ταξιτζής που μετέφερε τον άτυχο 53χρονο

Η διαδρομή από το κέντρο υγείας Σιάτιστας στο νοσοκομείο Κοζάνης

Ο οδηγός ταξί που μετέφερε τον 53χρονο άτυχο άντρα, που έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό, από το κέντρο υγείας Σιάτιστας στο νοσοκομείο Κοζάνης, μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και την Κατερίνα Τσαμούρη. 

«Εγώ το οδηγούσα το ταξί. Εν τω μεταξύ αυτός φορούσε γάντια, φορούσε μάσκα όταν τον πήρα. Έβαλα κι εγώ μάσκα και εντάξει... Εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα μέχρι στιγμής, είμαι μια χαρά. Μένω σπίτι από την ώρα που μου είπαν από τον ΕΟΔΥ... μου είπαν από την ημέρα, την Τρίτη δηλαδή, από εκείνη την ημέρα δεν βγήκα καθόλου από το σπίτι μου». 

Αυξήθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα: 103 νέα - Στα 331 το σύνολο

Περιέγραψε καρέ-καρέ τη διαδρομή τους προς το «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο: 

«Όταν μπήκε μέσα, έκανα τη σκέψη: λέω λες; Παναγία μου! Ήταν κι ο αδερφός του. Ο αδερφός του ήρθε στην πιάτσα και μας πήρε. Άλλαξε τρία ταξί αυτός εδώ. Κι όλοι οι ταξιτζήδες είμαστε τώρα στο σπίτι. Και οι τρεις. Ο αδερφός του λέγανε, χθες ακουγόταν, ότι είναι αρνητικός. Ούτε φτερνίστηκε, ούτε... Καν δεν μιλήσαμε, πως το λένε; Γιατί κι εγώ μόλις τους είδα έτσι, δηλαδή με τα γάντια, έτρεχα και λίγο... Τους πήγα στην Κοζάνη σε ένα τέταρτο!».


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του STAR
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top