Κορωνοϊός: Διαφωνία ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για τα μέτρα και τον τρόπο λειτουργίας

Δείτε τις ανακοινώσεις

Κορωνοϊός: Διαφωνία ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

«Αλαλούμ» προκλήθηκε στις τάξεις της ΔΕΗ με την ΓΕΝΟΠ αρχικά να ανακοινώνει ότι ο Όμιλος θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και την Διοίκηση αργότερα να το διαψεύδει.

Αρχικά, σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση της ΓΕΝΟΠ, ύστερα, από τηλεδιασκέψεις με τις διοικήσεις των εταιριών του Ομίλου για την εκτίμηση της κατάστασης και των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, αποφασίστηκε να λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

«Για την απρόσκοπτη λειτουργία του Ομίλου ΔΕΗ και κατ΄επέκταση την ομαλή τροφοδοσία με ηλεκτρικό ρεύμα των εκατομμυρίων καταναλωτών, οι αρμόδιες διευθύνσεις θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ενημέρωσης, κατανομής και οδηγιών προς το προσωπικό. Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και στον ΑΔΜΗΕ θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, εργαζόμενοι με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, για να αντιμετωπιστεί με επιτυχία αυτή η μεγάλη μάχη», ανέφερε η ενημέρωση της ΓΕΝΟΠ

Λίγο αργότερα όμως, η διοίκηση της ΔΕΗ, το διέψευσε κατηγορηματικά. Όπως επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανώτατη πηγή της διοίκησης, δεν έχει αποφασισθεί η εφαρμογή τέτοιου μέτρου.

Η ίδια πηγή τονίζει ότι στα μέτρα που λαμβάνονται περιλαμβάνεται η ενίσχυση της τηλεργασίας (όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΔΕΔΔΗΕ), όχι όμως ο περιορισμός των εργαζομένων στο προσωπικό ασφαλείας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top